Zey123 Tecrübeli anneler otele gittiğinizde biberonlarınızı nasıl temizliyorsunuz ben evde her kullanımda kaynatıyorum. Birde biberon temizleyici ile yıkıyorum. Sizler nasıl çözdünüz bu konuyu bebeğim sadece biberon ile besleniyor
HEY03D Zey123 doğumda başka bir ile sevk oldu bebeğim, bizde otelde kaldık. süt sağıyorduk makineyi kullandıktan sonra kaynar suyla yıkamıştık kettle götürdük odada yoktu bizim
Cennet-Eserr Zey123 biz 4 günlük kaldık otelde geçenlerde ketıl falan herşey vardı ama içerisinde kaynatacağım Derince bir kap yoktu bende kaynar suyu doldurup öyle beklettim sonra biberon fırçası ve üni baby deterjanla yıkadım her defasında
Ssumru Zey123 her kullanım sonrası kaynatmıyorum manasını içtikten sonra hemen yıkıyorum güzelce.. biberonu uzun süre yıkamadıysam da emzik biberon deterjanı ile yıkıyorum bir sıkıntı olmadı şu zamana kadar
Perilice20 Zey123 ay bu arada muhtemelen odada ketıl olacaktır onda su kaynatıp bi kaba dokseniz beş dakika beklese yeter bence
ObirAnnnee Perilice20 Bacım keşke sende üşenmesen her kullanımda kaynatsan vallahi daha sağlıklı. Domestos kimyasal çocuğu mahvedicen.
Morlahana Her kullanımda mi 😯 ben iki günde bir sterilize ediyorum .bazı otellerde sterilizasyon var sorarsınız girişte . Yoksa da odadaki ketilda mecbur
Susi Bence odalardaki ketili kullanmayın kendiniz su isitici götürün. Ketillari herkes kullanıyor hijyenik bulmuyorum ben. Zaten mama için su isitmaya da ısıtıcı lazım oluyor.
Zey123 Bende mamadan çok sağarak veriyorum olmazsa telefon açıp sormalı değilse ketıl götürmeli anlaşılan her otelde olmayabilir
Helio Ben her kullanımda bebek deterjanı ile yıkıyorum. Her kullanımda kaynatmak iyi değil diye biliyorum. Biberon da bir plastik çünkü.
Zey123 Helio biberonların kullanım talimatında her kullanımdan önce 5 dk kaynatın yazıyor bende 5 dk kaynatmasamda kaynayınca kapatıp bekletip çıkartıyorum
ozgennk Uzun biberon fırçaları var içer içmez sıcak su ve o fırçayla yıkayıp kapatıyordum sıkıntı yaşamadım ama içer içmez yapın ki bekletikçe yapışıyor
Helio Zey123 kullanım talimatlarında her kullanımda değil ilk kullanımdan önce 5 dakika kaynatın yazıyor.
Perilice20 Tatlisannee ay yok yapmıyorum ama linclemeyin beni bilgili olmadığım bi konu🧐 neden yikamamak gerekir?