Benim oğlum da su an 21 aylik ve bende memeden kesme surecindeyim yaklasik 6 gundur emmiyor hem annenin hem de bebegin hazir olmasi cok onemli daha once 20 aylikken denemistim ben de bıraktırmayı fakat cok kotu hissettim sucladim kendimi ve tekrar verdim memeye çok bagimlydi cok fazla emiyordu gece cok uyaniyordu ve bu yuzden ilk olarak gece emmesini kestim en azindan biraz daha vicdanim rahat olsun diye ilk gun cok zordu agliyordu agladikca sakinlestirdim koynuma yatirdim uyuttum bi sekilde sonra zaten alisti ve sonra tamam dedim daha tamamen kesiyorum ve hic vermedim cok şükür korktugum gibi de olmadi ilk baslarda agladi sonra kabullendi geeneksel yontemleri denemedim biber salca vs surmedim sadece istedigi zaman hayir annecim olmaz dedim ben de 2 yasinda kesmeyi cok istiyordum ama beni cok yoruyordu uykusunu emmek icin boluyordu ve karnini sutle doyuruyordu hazir olmak hazir hissetmek onemli ve bebeğimizle aramizdaki tek bag emzirmek değil ki onu bol bol kucaklıyorum gogusumde uyuyor eger gerçekten dogru zamansa kendini suclama bu konuda en iyisini anne bilir zor bi surec tabiki Allah kolaylik versin sanada insallah kolayca atlatirsiniz