Zynp26- EDN0948 Bu ülkede askerlere hic değer vermiyorlar ölen öldügüyle kalıyor malesef kalanlara sabır diliyorum mekanları cennet olsun
Minikkkuss EDN0948 mekanları cennet olsun inşallah tüm şehitlerimizin. Gerçekten çok zor benim eşim de gazi o kadar iyi anlıyorum ki o ilk haberi duyduğunda aklından neler geçmiştir. Rabbim bol bol sabır versin
Nil614kara Allah rahmet eylesin bir asker eşi olrk tüylerim diken diken… Allah eşlerine nişanlılarına ailelerine sabır versin🤲
_BirKalpteikiPrens_ EDN0948 Rabb’im peygamber sabrı versin inşaAllah çok zor mekanları cennet olsun 5 şehidimiz de aynı karede fotoğraf cekinmis😔😔çok acı gerçekten 😥
meyaski EDN0948 Allah hepsinin sehadetini kabul etsin. Bazen hayal ediyorum ben de başıma geldiğini de gerçekten çok zor. Allah yardımcısı olsun kuzeninizin 😔
Minnakordek EDN0948 gencecik çocuklar toprağa girmemeli ya içim sızlıyor bu duruma sebep olanlardan hesap sorulacak elbet ama inşallah bu dünyada olur bu dünyada hesabını verirler gencecik pırıl pırıl çocuklar daha sakalı çıkmamış gençler rabbim sabır versin