graceshelby Noname21 yaa off ne demek istediğim ortada ya yapmayın Allah aşkına ne tarafa çekmeye calisiyorsunuz
Noname21 graceshelby hicbiryere çekmeye çalışmadım demek istediğinizi anladim ama yinede hiçbir yakini bunu bu şekilde düşünüp sevinmez demek istedim.
gezentianne EDN0948 Çok üzgünüm🥺🥺 Sosyal medyada gördm kuzeniniz tlfndan baksa görür aslnda cok zor allahm sabır versn.İsmi neydi
EDN0948 gezentianne telefonunu almışlar görmesin diye yola çıkmışlar cenazeye Ankara’ya gidiyorlar kız yaralı biliyor ama herkese bağırış çağırış ağlayarak bana ölmediğini söyleyin diyor kimsenin dili varmıyor söylemeye gittiğinde öğrenecek şimdi bile perişan halde 😞
Minikkkuss EDN0948 mekanları cennet olsun inşallah tüm şehitlerimizin. Gerçekten çok zor benim eşim de gazi o kadar iyi anlıyorum ki o ilk haberi duyduğunda aklından neler geçmiştir. Rabbim bol bol sabır versin
MinikPrensesannesii EDN0948 biride bizim oralı malatyalı hepsinin mekanı cennet olsun çok zor benimde en yakın arkadaşım şehit oldu acısı dün gibi
ogrtmnanneee EDN0948 başınız sağolsun çok acı. Benim eşimde pöh siz nerede görev yapıyorsunuz biz güneydoğudayız
Madam EDN0948 rabbim sabırlar versin tüm yakınlarına mekanı cennet olsun inşallah söylenecek çok şey varda söylenemiyor işte 😔
ogrtmnanneee EDN0948 Antalya batı tayininde yazacağımız illerden biri. Bu postu işgal etmek istemiyorum şehidimiz varken. Antalya hakkında özelden bilgi verir misiniz ? Pöh için nasıl bi yer şehir nasıl ? Kaçıncı tercihinize geldi ? Özelden yazarsanız sevinirim
Naturall EDN0948 Çok üzüldüm rabbim şehadetlerini kabul etsin 🙏🏻 Bu devlet 20 ilk çocukları niye buralara gönderiyor hiç anlamadım anlamayacağım da..
Duyulurum EDN0948 Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin. İnsan hisseder de anlar da… Çok acı