Elisa34 Haftasonu kuzenimin düğünü var bebeğim 4 aylık gitmek istıyorum ne gibi zorluklar cekerim kararsız, kaldım napsam ki bilemedim
Sedefe Elisa34 bende oğlum 3 aylıkken gitmiştim, sesden korkup ağlamıştı yaklaşık 1 saat kadar düğün salonun kapısında bekledim sese alışması için malesef sonra mamasını yapıp içeri girdim mamasını yerken yavaştan sesede alışmıştı
Adel123 Elisa34 benim bebeğim 4 aylık çok sevmişti etrafını izledi hiç sorun çıkartmadı uykusu gelince de arabasında uyudu. Çok şaşırmıştım çünkü normalde sürekli ağlayan bir bebek hep kucakta gezmek ister düğünü sevdi
graceshelby Elisa34 Daha çok küçük bebeğiniz korkabilir ve ses kulaklarına zarar da verir ya hiç gitmeyin ya da birine birakin . Bebeğiniz herseyden önemli
Deletedmom_41 Elisa34 Ortam bambaska oldugu icin illa etkilenecektir uyaran fazla cunku zor ama imkansiz degil 😁
shrdmrts Valla ben rezil oldum 1 saat durup kaçtım. Benimki çok ağladı, bir ara uyudu ama hemen kalkmıştı. Duruma göre az kalırsınız olmadı.
Sedefe Elisa34 malesef eşimin dayısının düğünü olduğu için gitmek zorunda kaldık 1.5 saat durup kalktık uykusu geldi dedim uzadık hemen eve, yabancılık çeken bir çocuk değil Allahtan bizimki ama sese karşı çok hassas kapı gıcırtısına uyanan bir çocuk
Elisa34 Sedefe evet işte yakın akraba olunca kararsız kaldım ama bebeğim daha önemli sonucta birde cok küçük cok seste olur Bi de ağlak Bi bebek
Adel123 Elisa34 aynen ama hiç korktuğum gibi olmadı benim çok rahat geçti saat 22.00 olunca üzüldüm kendim gitmek istedim yoksa uykusu gelse de keyfi yerindeydi normalde 21.00 gibi uyur uyku saati çok geçmesin diye kalktım eşimin kuzeninin düğünüydü