Hayallerim95 Hangi ayda olması daha doğru olur sizce şuan bebeğim 2 aylık artık yapalım diyoruz sizler kaçıncı ayda yaptırdınız ?
Elika00 Hayallerim95 ben 40 ında yaptım. Hem 40 çıkardık hem Mevlüt okuttuk ayı farketmez bence ne zaman müsaitsen ne zaman imkanın olursa
findiginannesi_ Elika00 Benim kaynanam da demişti ama ne mevlidi olduğunu anlamadım ne için yapılıyor acaba
tubiiik_ Hayallerim95 ben yapmadim hastalikti falan filan suan 4 ay 13 gunluguz 6. Ay kinasi yapmayi dusunuyorum onla birlikte mevlutte yaparim
AsyaninAnnesiiii Hayallerim95 40 i çıkınca yaptım. Müsait olunca yapabilirsiniz. Önemli olan kuran okunması zaten zamanı fark etmez bence. 🌸
Elika00 findiginannesi_ ya ben 40 mevlidi dedim açıkçası nasıldır nedir bilmiyorum sadece bebeğime kuran okutmak istedim 40 ı da eskilerden 40 çıkarma falan derler ya onunla birleştirdim işte 40 ında kuran okuttum evimde yemek hazırladım gelenlere de. Öyle yaptım.
Eylulllllll Hayallerim95 6 aylıkkken olacak , tüm köye yemekli.⚡️⚡️👀👀👀adak da var kesilecek nasipse e
kubraanne Hayallerim95 kırkı cıkmadan yapmıştım 25 günlük falandı dünyadan habersiz uyuyordu cok rahat oldu