alparslanyy Hsngny Yanlız olmadığımı bilmek bi tık rahatlatiyor 😂😂😂😭 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💞
Hsngny alparslanyy Bende bunları okuyarak rahatlıyorum 😂 Allah hepimiziz çocuklarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
3melek_annesiii alparslanyy 🤣 seninkileri de Allah bağışlasın hayırlısı olsun senin için de Allah sabrını da gücünü de verir 🙏
alparslanyy Hanimlar bir sorum daha olacak 3 gündür asiri derecede sağ üst bacagimda agri var , hamilelikle bi alakasi olabilirmi acaba? bildiginiz toppalliyorum gunlerdir 😔
Diclecinarberat alparslanyy benimde iki gün boyunca sol üst bacağım ağrıyordu sanki kasik tan vuruyor gibi göğüslerim aşırı ağrıyor 15 gündür adetime 3 gün var bekliyorum bende
alparslanyy Diclecinarberat erken gebelikte testi yapabilirsiniz adetinize 6 gun kala bile dogru sonuc verdiğini duymustum.
Kesban Bende bugün test yaptım senin gibi testimde c ve t bölgeleri dışında üst tarafında T1 ve T2 diye bişey yaziyo testimde silik çıktı hiç böyle bu test yapan oldu mu kızlar
anayimbenn alparslanyy sen istemiyordun ama rabbim istemiş hayırlı olsjn canım iyiyi düşün artık o karnında ve herşeyi biliyor istenmediğini düşünmesin 🌸❤️
Dilara61 alparslanyy ozman hic endise etme ikisi bi arada buyuler suan kizim 8 aylik iyki dogrdum diyom 😂💕