alparslanyy Bebegim 11 aylik ve ben bugun hamile olduğumu öğrendim, 2. cocugu bu kadar erken istemiyordum. morelim çok bozuk 🤦🏼♀️
Balkizlarim alparslanyy rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı olsun güzel günler sizin olsun üzülmek demek yerine artık pozitif ol ve olumlu düşün 🌸😘
Dilara61 alparslanyy gecen senne supriz bi sekilde hamile olduğumu ogrendim suan buyuk kizim 20 aylik kucuk kizim 8 aylik cok zor gecti benim icin iki sezeryan ve kimsem yoktur eger yardim edebilecek aileden biri bile olsa hic morelini bozma
Deletedmom_45 alparslanyy klasik soruyu soracam ama merak ettim neyle korunuyodun bu arada hayirli olsun 💙
alparslanyy Dilara61 Allah bağışlasın. annem ve kayinvalidem 10 dk yurume mesafesi uzagimdalar. yardimlari olur ama ben kendime guvenemiyorum 😔😅
MelisaGoktugMommy alparslanyy bende kizim tam bi yasina girdigi gun ogrendim suan kizim iki yasina girecek oglum 3 aylik eglenmeye hazirmisin. 😁
Caglarass alparslanyy Hayırlı olsun canım geçmiş olsun birde 😂 2 yaş ve 4 aylık olmak üzere olan iki bebeyle yanıyo buralar 😂🥳
MelisaGoktugMommy Caglarass harika gercekten harika 🤣 iki yas sendromuyla mucadele en zoru bebek bakmakta neymis 😂
Caglarass MelisaGoktugMommy Etrafımdakilere soruyorum bende mi sabır kalmadı yoksa benim çocuğum mu çıldırdı 😂😂 10 bebeğe bedel sendrom yapmışlar 🥳
MelisaGoktugMommy Caglarass gece uykudan uyanip emzirdikten sonra bebeme yanlis bez takmisim bes numara kizimin ahsjjfkg farrk ettigimde artik cok gecti😂😂😂
alparslanyy Hsngny Yanlız olmadığımı bilmek bi tık rahatlatiyor 😂😂😂😭 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💞
Minnakkk Yorumlar cok eglenceli 😂😂 okumaya geldim ben 😂 iki bebeğim var ama bu kadar araları az değil kesinlikle boyle daha zor olmalı en buyuk korkum bu zaten ucuncuye hamile kalmak burda kileri okuyunca korkudan adama yaklasamıyırum 😂
3melek_annesiii alparslanyy 3 çocuklu ana olarak sesleniyorum iki çocuğumun arasında 2 yas var şuan biri 6 diğeri 4 yaşında görenler 2 iz sanıyorlar 6 aylık bebemle selam olsun 🤣 azıcık surunduruyorlar kız çok değil sonra hemen toparliyon bizim evde hergun parti var 🤣🤣
Dilara61 alparslanyy ozman hic endise etme ikisi bi arada buyuler suan kizim 8 aylik iyki dogrdum diyom 😂💕