Ztoros Zynpmom dediğim gibi çok araştırdım. Sizinkinin başlığı nasil peki kare mi dikdortgen mi, atis sonrası buzlanma yapiyor mu? Seans araliginiz kac hafta bunlarda önemli detaylar
Zynpmom Ztoros dikdörtgen atış sonrası buzlanma başlığı kullanılmıyor . Kırmızı gibi ışık çıkıyor . 1 ay 1 ay gittim 5. Seansına gidecegim hafta sonu 1.5 ay ara verildi
Deletedmon_71 Ztoros anladim teşekkür ederim bilgilendiginiz icin iyice bir arastirayim bende mecbur yakin bir yere gitmek gerekiyor ama tek yakin da bu ne yapicam bilmiyorum
Ztoros Deletedmon_71 tum vucut deseniz evde yapin ipl cihazla derdim ama onada degmez tek bolge için. Uzakta ama seans araliklari 6-8 hafta olan bi yer bulursaniz iyi bi cihazla, belki sorun olmaz sizin icin
Ztoros Zynpmom muhtemelen bi kac ay ara verdiğinizde tekrar cikacak killar bu şekilde ise. Hatta benim gittigim cihaz gercek alex ama ayda 1 dediler diye vazgeçmiştim, sonra seans araligini siz belirleyin oyleyse dediler diye başladım
Hirab Deletedmon_71 ben gitme derim sana ben gittim bin pişmanım😭 yuzummde tüyler vardı sadece şuan sakala dönmüş neredeyse. Alexandrate yapan biyer buldum şuan oraya gidiyorum
Deletedmon_71 Hirab umex se mi gittin canim, ya birde yüz bölgesine atış yapacakları zaman diğer bolgeleri peçete ile kapatmalari gerekiyor ki lazer ısini oraya sicramasin diye bunu bir cok lazerci yapmıyor sizin soylemeniz gerekirdi
Ztoros Zynpmom marka araştırması. Ben google yazdığımda 3 marka cikti fda onayli. Bulunduğum yerde hangi merkezlerde o markalar var onlari arastirdim hepsine tek tek msj atip teyit ettirdim o şekilde gittim. Birde gercek alexin başlığı yuvarlak ve uzaktan atımlı
Dimitrina_kovaceva Deletedmon_71 normalde robotx sıcak lazer yaptırıyordum geçen ay o cihaz bozulmuş umexe girdim daha cok beğendim galiba 😊
Deletedmon_71 Dimitrina_kovaceva yaaa öyle mi kaç seans gittiniz acaba ve batiklara da iyi geliyor mu benim en cok batiklarimin gitmesini istiyorum
Dimitrina_kovaceva Deletedmon_71 cok iyi geldi . Ben normalde 40 kiloydum Hamilelikte kilo aldım sonra cok kilodan tüylerim biraz batık oldu külotun lastiğinin geldiği yerler. Şimdi tekrar 50 kiloya inince ortaya çıktı o batıklar. Ben de o yüzden lazere başladım
Hirab Deletedmon_71 evet umex yaşadığım şehirde çok fazla imkanım yoktu malesef rezil etti şuan gittiğim yerde dediğin gibi yapılıyor 🤦🤦 ama diğer bölgelerde de çok görmedi sadece yüz değil dediğim canim
Deletedmon_71 Dimitrina_kovaceva hadi bakalım hayırlısı inşallah ya bende suan araştırıyorum ama en yakin yere gitmek zorundayım suan bebegimi birakacak kimsem yok yakinda da umex var insallah bende memnun kalirim
Dimitrina_kovaceva Deletedmon_71 amaç batıksa işe kesin yarıyor. Tüy azaltma konusunda henüz yorum yapamam cok erken
Deletedmon_71 Dimitrina_kovaceva valla tuyden cok batik problemim var onu daha cok dert ediyorum bacaklarimi evde acamaz oldum dışarıda kizlarin bacaklari o kadar pürüzsüz ki valla özeniyorum
Dimitrina_kovaceva Deletedmon_71 bacaklar kötüymüş benim sadece bikini bölgemde külot lastiği gelen kısımda oldu biraz. O bile rahatsız etti. Bacagı düşünemiyorum. Ama bence çare olur için rahat olsun 🥰