frambuaz Cocugum yogurttan Baska bısey yemiyor Bırde ardında hep su ıcer ne yapsam yemedi artık sasırdım nasıl bir yol ızleyecegıme neyapmayalım aynı durumda olan var mı 😢
Irmakprensesinannesi frambuaz kaç aylık bebeğiniz? Bebekler yeni tadiyor herseyi çok nrml bisi bu diş atak donemindeyse ozaman yemek istemezler ayına uygun bir çok tarif var deneyebilceginiz açlık süresini uzatın mesela öğlen 1 emdi şizi 4 gibi yemek yedirmeye deneyin
biryazmasali frambuaz benm kızımda oyleydi uzun bir sürede oyle devam etti pes etmeyin her yemeğin yanına yoğurt yedirrsim herşeyin önce mesela şehriye çorbası arkasına yoğurt yani aslnda yoğurdu aevmesi güzel en aZndan onunla yanına bişeler yedireblrainz kaç aylık bebeğiniz bizim favori yemeğimz yayla çorbası mesela yoğrt yanına köfte gbi sonra yoğurt yanına minik sebzeli makarna yani kahvaltıda dahil verirdim ben
busra9191 frambuaz canım bak benimkide aynı diye yazayım dedim sana bugün bir tarif gördüm ev yapımı sağlıklı danone diye uyguladım yedii sende dene istersen 1 yemek kaşığı yoğurt istediğin kadar muz ben yarısını koydum 1 çay kaşığı labne bir tanede bebe bisküvisi hepsini karıştırdım güzelce yedi ilk bir iki kaşıkta ağız büktü sonra kenara koydum tekrar verdm bitirdi
frambuaz Irmakprensesinannesi 7 aylık, erken basladık bız tadımlara mama alıyor suan dısıde cıktı 5 aylıkken, yeme araları cok uzun zaten 4 saatte bır yıyor
Irmakprensesinannesi frambuaz bizde 4.5 aylıkken başlattı doktorumuz 9 ay 18 gunluguz oyun la şaklabanlık la çok yedirdim oldu çok hareketli cnku yapı olarak ara ara iştahsızlık bazn çok iştahlı değişiyor zorlamayın bebeğinizi ters teper teklif edin parmak patates havuc muz omlet pankek verin eline yemeye çalışsın kızım mesela o sklde daha çok yer meraklı birz
busra9191 yapıyorum kaşığı götürüyorum ağzını kitliyor strese mi giriyor anlamıyorumki full meme istiyor valla ek gıdaya geçmek için o kadar hevesliydmki şuan varya nerden geçtim diyorum vallahi
Deletedmom_61 busra9191 aynı durum bizdede var asla almıyor ağzını kilitliyor kafasını oraya buraya çeviriyor eliyle itiyor ağlıyor
frambuaz busra9191 aynen bende ya heves fılan kalmadı gercekten okadar sey yapıyorum yıevek kesın bunu dıye çöp oluyor hepsi
frambuaz biryazmasali 7 aylık suan erken basladık ek gıdaya ilk zamanlar cok ıyıydı dişten sonra yemiyor artık ypgurtla bırlıkte versem de
frambuaz Irmakprensesinannesi tutamaz dıye korkuyorum ya cunku yumurta sarısı bıle bıraz buyuk parca gitse öğürüyor hemen
Metehann12 benim oğlan 7 aylıktı başladı 10 aylık olana kadar kaşık biberon ne gördüyse ağzını kitledi yediremezdim size tavsiyem zorlamayın ve yemiyo diye kendinizi de strese sokmayın emiyosa emzirin bolca yoksa mama verin zaten ek gıdaya alışma aşamasında yemiyo diye zorlayıp stres yaptıkça çocukta kalıcı olur o sonra bide yoğurt veriyosaniz içine mesela pankek yapıp ufalayın öyle cesitlendirince de mi yemiyo
busra9191 Deletedmom_61 canım bak benimkide aynı diye yazayım dedim sana bugün bir tarif gördüm ev yapımı sağlıklı danone diye uyguladım yedii sende dene istersen 1 yemek kaşığı yoğurt istediğin kadar muz ben yarısını koydum 1 çay kaşığı labne bir tanede bebe bisküvisi hepsini karıştırdım güzelce yedi ilk bir iki kaşıkta ağız büktü sonra kenara koydum tekrar verdm bitirdi
Seymao Blw denedin mi canim , brokoli havuc patates hasla koy önüne ister yesin ister oynasin. Pankek yap ver yumurtayi haslanmis bütün ver eline kendi tanisin herseyi. Bir sure sonra merak edip agzina goturecektir
Aselprenses busra9191 hangi labneyi kullaniyorsunuz benim bebişte 6 aylık ben yogurt icine hafif reçel koyuyordum gecenlerde muz koydum.labne madkeylerde satılan mı yoksa bebeklere ozel olan mı ?
Deletedmom_61 busra9191 kaç aylık benim kızım oyuncaklarını bile çok sonra ağzına götüren biri hani sevdiği bişey olsa ağzını açmıyor dudağına değerse onu yalayip yiyor aha tamam açar diyorum ama yok geri bidaha deneyince almıyor
biryazmasali frambuaz dönemsel değişecektir korkmayın diş dönemnde iştahszlk çok oluyor bende zorlamadım o aylarda 1 yaşından sonra başladı bizde problemler sabırlı olun geçeciktir eminm
Irmakprensesinannesi frambuaz tutar siz sadece yumuşak yapın omlet pnkek köfteyi yemediğine siz verinagzina
Seymao frambuaz yok canim kalmiyor. Arastir biraz korkulacak birsey yok. Bebeklerde ögürme refleksi var eger yutamayacagi buyuklukteyse cikariyorlar. Ben 6. Ayindan beri blw seklinde yediriyorum bebegime suan 14 aylik hic sikinti yasamadim
busra9191 frambuaz canım eti cici bebe yedi organik olanları yemedi valla tahılıısını acıldım eti cici bebenin