snyck
Psikolog tuvalet eğitimine ne zaman başladığımı ona söyleyince çok uzun bir süre olduğunu ve tekrar alışmasının biraz uzun olacağını söylemişti stickers yöntemi uygulayayım çocuklar çok sever bu yöntemi dedi tuvaletteyken ayaklarının yere basması gerek dedi Ben de yeni tuvalet küçültücü aldım 10 gün kadar stickers yöntemini uyguladık hiçbir şekilde ilerlemeyince ben de bu yöntemi bıraktım. Instagram’da yükselen zekanın tuvalet eğitimi kitabını gördüm onu aldım bazen yaptırmaya çalışıyorum zorlamadan o kitabı alıp yükselen zekanın başka bir kitabı var onu yapmak istiyor Yani tuvalet eğitimi kitabını yapmak istemiyor ama ben ara sıra yine gösteriyorum ona kararsız kaldım Bir de tekrar stickers yöntemine mi bilemedim.
Kakasını pek oraya yapmak istemiyor pantolonuna yapıyor Ben tuvalete götürüyorum Öyle Benimle geliyor kakası varsa gitmek istemiyor kakasını çok az tuvalete yapmıştır Bu arada sadece geceleri uyumadan önce kendi söyleyip Kendi gidiyor Ben götürmesem gün içinde altına kaçırıyor Ama tuvalet eğitimi hakkındaki her şeyi biliyor Halbuki ilerlemiştik kendi gidiyordu kendi yapıyordu Ben sadece tuvaletin ışığını yakıyordum ama aylardır süren bir gerileme var Bugün kızdım Hatta kızılmaması gerekmiş Ama dayanamadım Ayrıca oğlun da geniz eti var geniz eti çocuğun dikkatini dağıtır diyorlar ama sadece bu konuda dikkatsiz bilemedim etkiler mi etkilenmez mi bu kadar.