Nesli06 yani suan tedaviye baslanmadi ama bu ara cok hasta bile olsa dolven ve calpol disinda gerekmedikce birsey kullanmayin dedi sabahta usg ye gelin dedi cuma gecesi oluyo bunlar. Cumartesi sabah erkenden hemen gittik usg de hersey normal cikti doktoruma watsaptan resmini cektim raporun oda sorun yok ama 2-3 hafta sonra birdaha bakalim kan degerlerine dedi simdi 3 hafta sonra tekrar gidicez eger dusus yoksa ozaman tedaviye baslar muhtemelen. Cunku daha yeni kullandirdik kizima iburamini daha bogazinin kizarikligi bike gecmemis yeni atlattik gribi ailecek cunku. Ben 10 gun hastaydim ilac kullanmadim zaten kuanamiyorum kalp hastasiyim diye her ilaci kullandirtmiyo doktorum gittim en sonunda ateslenince igne yaptirdim hastanede oyle acildim dusun yani ilaca hemen sarilan insaar olmadigimiz halde geldi o az gorulen yan etki benim kizimi buldu 🤦 buarada covid degildik cunku test verdik esimle yani nornal griptik hani covid falan etkilemistir diye bi suphemizde yok belli yani surup etkiledj iste 3 hafta sonra gorcz bakalim tedavi baslancakmi baslanmjcakmi suan muallak. Buarada cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin 🥰