Zuhal-2019 Hohomoromu bence parmağını emmesi emzik emmesinden iyidir benim oğlumda avent emziği kullanmadı başka bişeyde aramadım sonuçta çok iyi bişey değil
Hohomoromu Zuhal-2019 evet iyi değil zaten parmak emmese emziğe asla alıştırmays calısmazdım ama parmak emmeside hiç hoş görünmüyor oyuzdn emzik düşündüm 😔
123Masal Hohomoromu bebegm 6 aylık avent nuk oioi chicco 8 çeşit emzik denedm hiç birini almadı 🙄 o yüzden net bişi söylemek zor denemek lazm her bebek emzik almıyormuş kendimden onu anladm 😶
123Masal Hohomoromu içinizde kalmasn alın deneyin belki tutar tutmazsa da boşverin birde bnu bıraktırmak var 🤦🏻♀️ En azından ben kendmi böyle teselli ettim 🤣
Hohomoromu Deletedmom212 Almayan almıyor işte bend eoyuzdn genel olark bebeklwen tuttukları emzikleri sorim dedim ama almayannne alırsan alalm tutmuyor emzıgı maaelsef 😔
Deletedmom212 Hohomoromu vallahi öyle kendimden biliyorum 6.5 aylık hala saat başı emiyor beni emzik alsaydı bende biraz daha rahat olabilirdim☺️
Hohomoromu eyluleymen damaklı emzikleri fırtlatıyor agzından avent anne meme ucuna daha yakın dıye tutuyrms genelde bebekler dıyorlr ama almayan bebekte almıyor işte. 😒
eyluleymen Hohomoromu almıyor aynen.çok güzel heveslerle aldım ama almadı kerata işte😆inşallh senin bebişin tutar canım.
Eminegokhan Hohomoromu benim bebeğim de hic bi emziği kabul etmedi arkadaşıma gitmiştim baya mizmiz bebeğim onda fazladan varmış avent in emziği bunu dene dedi 3 gündür onu emiyo siparişini verdim aventin emziğini tuttu
Hohomoromu Deletedmom212 ya baş parmagıno emmeye calısmasa zorlamıcam emzik almasn onemli degıl ama parmagına alıssn ıstemıyorm oyuzdn emzik almayı dusundum
AryamH Hohomoromu aldim dogmadan once hepsini denedim nuk avent wee vs. Hicbirini tutmadi biberonu bile almiyor
Kelebek88 Hohomoromu valla canm benim oglum bu emzik sayesinde memeyi tuttu..ben cok sevdim yine bebgim olursa yine bundn alirim.