Skyldrm Selam kızlar, bakıcısı olanlar ne kadar maaş veriyor acaba, yaşadığım yerde 7500₺ olduğunu duydunm şoka girdim, merak ediyorum sizler ne kadar ücret ödüyosunuz ?
Azramina Skyldrm İstanbul’da asgari ücret + sigorta istiyorlar yani toplam maliyet 7500 oluyor neredeyse
Elif311 Skyldrm yok artık bildiğin memur maaşı bu😅 bence biraz abartı yani çalışmasan daha kârlı olur artık insanlar şaşırdı yaaa …gerçi maaşınız on beş yirmiyse verirsin de ben bir sene sonra işe başlayacağım memurum .geçen sene enson aldığım maaş 5buçuktu yani zamlarla falan anca şuan hadi Max 8bin olmuştur . Çalışmamın hiçbir anlamı kalmamış oluyor
yusufmertmom Skyldrm ayy dün bende sahibindende gördüm. Yatılı olanlar için 6-8-10 yazmışlar 3500-4500 arasi yinede çok geldi
Azramina Elif311 aynen bende öğretmenim ek dersle 11 bin falan oluyor . 7.5 bakıcıya verince asgari ücret bile kalmıyor 😒 saçmalık
Elif311 Skyldrm aynen bende 2yalıma gelene kadar çalışmıycam bir durum olmadığı sürece . Bir senede annem bakar sonra kreş diye düşündük bakalım tabi nasip
Skyldrm yusufmertmom bencede çok insanlar üniversite bitiriyo yinede asgari ücretle zor şartlar altında çalışıyolar, normal bir ev hanımı bakıcı için bu ücretler çok fazla
Zhnce Skyldrm arkadaşım çocuk sahibi olma düşüncesine girdi Doğuma 4 ay kala biriyle anlaşıp yatılı olmasını isteyecem dedi hem çocuğa hem eve yardımcı olsun diye ve 15bin falan demişti çevredeki fiyatlar için 🤷♀️ Normal günlük gelip gidende asgari verilse bide sigortası yapilsa 7 yi geçiyor zaten hesaplayinca
Skyldrm Zhnce öncesinde çalışma hayatı olmayan sigorta istemeyen normal ev hanımı teyzeler 7500₺ istiyo o garip geldi bana asgari ücret istese neyse 🥺
Cansuuu8 Skyldrm ben 6 bin veriyorum Türkmen ama çok zor buldum normalde 8 binden aşağı çalışmıyorlar birde şöyle birşey var hediyeler almalısın onları memnun etmelisin yoksa çıkıp gidiyorlar aslında uğraşılacak gibi değiller
cydcvk Cansuuu8 yaa ne hediyesi bekliyolar ne gibi şeyler mesela. Zaten gönlünüzden koparsa ona da alınır bişeyler de. Direkt hediye beklemek ne
Beyseko Skyldrm İstanbul için bilmiyorum ama ben yeni buldum iki bin liraya burada 2 bin 2 bin beş yüz istiyorlar 3 bin isteyen bile oldu
Elif311 Azramina aynen öyle yani benim eşimde öğretmen mesela yani hiçbir şey alamsan bile msrketin en az bin lira geçiyor bile çok zor bir durum