Faras Kızlar bebeğim 4.5 aylık besafe oto koltuğu almayı düşünüyorum kullananlar var mi ve memnun musunuz öneriyor musunuz ve hangi modelini kullanıyorsunuz
Destina Faras ben kullanıyorum isofixli olanı memnunum oğlum 6 aylıkken başladık kilosu uygundu 9-18 olanı
Hemsreanne35 Faras Canım biz besafe isofixli aldık çok dA memnunuz hem arabaya bağlanıyor direk hem emniyet kemerli ayrıca kendinden yüksek olduğu için bebek dışarıyı da kolaylıkla izleyebiliyor benim için de güvenlik çok önemliydi o yüzden araştırdım bunu tercih ettik
Faras Destina ben 0-18 kg olanı almalıyım dimi diğeri küçük mü gelir sağlam mi rahat mi acaba bilgi verebilir misimiz
Faras Daha önce bir trafik kazası geçirdik ve bu yüzden iyi birşey almak istiyoruz önerdiğiniz var mi
AygulSina Faras cnm 0+ diyor ama yinede 9 aydan once uygun degil bizde onu alicaktim magazadaki kadin kulanamazsiniz 9 aydan once dedi 0+ dedim hayir uygun degil dedi
Destina Faras BeSafe iZi Comfort X3 9-18 Kg. İsofix Oto Koltuğu Car İnterior https://www.hepsiburada.com/besafe-izi-comfort-x3-9-18-kg-isofix-oto-koltugu-car-interior-p-HBV000000NPEN?magaza=Fatihbebek ben bunu kullanıyorum 3 kademe yatışa geçiyor ama bebeğinizin kilosu nedir 6 ay öncesi kiloda tutmuyorsa yenidoğan almalısınız
Faras AygulSina https://www.e-bebek.com/besafe-izi-modular-i-size-0-18-kg-oto-koltugu-p-baf-580001/ bak mesela bu
Faras AygulSina biz bebeğim bir aylıkken kaza geçirdik puset hiç bir işe yaramadı Allahtan ki kucağımdaydı bebeğim, puset havalarda uçuştu bu nedenle şimdi almak istiyoruz sürekli korku içindeyim
Umrnkrhn Faras Merhaba, ürünü inceledim 0,18 yazıyor ama aşağıdaki açıklamalarda da yas:6ay, 4 yaş yazıyor 4 ay için küçük olabilir
AygulSina Faras siz duzgun baglamamissiniz arkadan gecirilme yeri var kemerin oyle basit bir sekilde ucamaz
Faras AygulSina tamam monte etmemiştik ama bebek içinde olsaydi da tutamazdi çünkü içindeki kemeri sadece bacaklarını kapsıyor içinden fırlardı Allah korusun
Destina Faras benim aldığım için erken bide onun küçük ay grubu var 0-18 di sanırım ona bakmanız lazım yada şöyle söyleyim alacağınız koltuk adac testinden geçmiş olsun. Bizim kullandığımız en sağlamlar arasında özellikle isofixli olan