Almilamm_21 Allah için ya bu nedir deli olacam kendini bir oraya bir buraya atıyor uyumuyor 8 buçuk aylık kızım
Nazlican Almilamm_21 Bende bugün post açtım 5 ay 1 haftalıgız ve gece 2 bucuktan beri kesik kesik uyuyor gözleri kızardı ne yaptımsa tık yok Az önce arabayla gezdirmeye çıktık son çare Çıldırmak üzereyim 🤦🏻 yalnız değilmişim
ArdenGiz Almilamm_21 ben de şimdi böyle post açcaktım 🤦🏻♀️ Oğlum 7 ay 5 günlük. Geceleri deliksiz uyuyan yavrum son bir iki haftadır uyumuyor böyle deli gibi dönüyor gözlerini kaşıyor ayağını kaldırıp yere vuruyor yüz üstü dönmeye çalışıuor tuhaf hareketler yapıyor ben de. Delirmek üzereym hatta şuan daha yeni uyuttum bir saattir debeleniyor yatakta 🤦🏻♀️ Nedeni ne çok merak ediyorum karnı mı ağrıyor acaba diyorum ya
BenimMasalim Nazlican emiyor mu bilmiyorum ama ben memede buldum çözümü 5 Ay 20 günlüğüz bizde de 1-2 haftadır durum aynı. Kendi kendine uyuyan çocuk gitti bana bağımlı sadece ağlayan bir bebiş geldi, atak dönemleri sanırım.
Nazlican Almilamm_21 Bizimki de gözünü kapatıp 5 dk sonra kıyameti kopartıyor Denemediğim yöntem kalmadı son çare araba dedik İnşallah uyurlar ya Allah yardımcınız olsun sizinde
Enfal53 Almilamm_21 bizimkide öyle ya gözü kapalı uyanıp emekliyo koltuğa gidiyokafayi yemek üzereyim😓
EzelAliAkcam Guzel bi yontem degil amaaa benim oglumu uyutmaya calisirken ciyak ciyak agliyodu meger cocugum carsafta sallanmak istiyormus denediniz mi carsafta sallamayi
Nazlican EzelAliAkcam Şimdiye kadar hiç sallamadım hiçbir şekilde hep kendi uyudu ama bugün uyumuyor ve her türlüsünü denedik En son araba kaldı O kadar ağlıyor ki çünkü uyuyamıyor diye artık gözleri kıpkırmızı oldu
Nazlican Almilamm_21 Allah yardımcınız olsun İnşallah uyur bir an önce valla onlar için hava hoş büyükler uykusuzluğa gelemiyor ama Kollarım koptu bugün gözlerim ağrıyor şuan
ArdenGiz Yatağında tırmanmaya çalışıuor. Ben de müdahale etmem kendisi uyurdu hep ama böyle yaptığında eşimle çarşafta sallıyoruz iki dakka, sakinleşiypr ve uyuyor haberiniz olsun şimdi öyle uyuttuk
EsraveLiva Almilamm_21 Tam uyku gerilemeleri ataklar ve dişler aynı ana çalışınca kaos bir ay malesef biraz sabır.
ArdenGiz Almilamm_21 bu olay ne zaman düzelcek acaba umarım hemen düzelir uykusuzluğa hiç gelemiyorum ya zaten gece üç dört kere kalkıyor bir de böyle bir saat uyutmaya çalışınca uyku muyku kalmıyor bende
ArdenGiz Almilamm_21 ay gece emmeye kalkmasında sabah erken kalksın ya 🤦🏻♀️ Benimki de 33 haftalık doğdu gece emmek için kalkıp emip yatıyor sabahta 6 da ayaktayoz. En azından 12 den sabah 6 ya kdar deliksiz uyusa ben sorun etmicrm valla ama uykum çok bölünüyor bir de sın günlerde gözğ kapalı sütğ emdikten sonda böyle tırmanmaya yüz üstü dönmeye çalışıyor sinirim bozuluyor gece gece
Almilamm_21 Cansudkmts emzirmiyorum mamayla 8 aya kadar besledim artık yemek falan yiyor yada bebe buskivisi ile beslenir
Cansudkmts Almilamm_21 o zaman tek çare okuyun biraz nazar olmuş ola bilir inanmam deneyin böyle şeylere ama Oluyor şöyleki yakınım bebeği böyle uyumuyordu hiç cocuk hep ağlıyor uyumuyor du ve okuyarak uyuyor şuan okuduğu zaman cocuk susuyor ve uyuyor