Zaraaa biranneebirbeek11 canım İnan hepimiz de biraz atak var ama biberon ucundan mı kaynaklı benim kullandığım biberon Philips avent asla akmıyor bebek emdikçe çıkıyor içindeki yani anne memesi gibi acaba onu mu değiştirsen ayrıca benim sütüm tazyikli olduğu için çoğu zaman bebeğimin boğazında kalıyor alın bölgesini baş parmağınızla aşagıdan yukarı doğru masaj yapın o an, iyi gelir rahatlar Bebek
biranneebirbeek11 Zaraaa evet biberon sanırım hızlı akıtıyor aslında yenidoğan uyumlu diye aldım ve şuan sadece memeden beslendigi halde acaba memede de boğulur mu endişesi var hem emzirmede kalbim güm güm 😢
Elifcinargul biranneebirbeek11 emzirme videoları izleyin, bebeğiniz hangi pozisyonda rahat emiyor onu takip edin birde emip yoruluyorya hemen çıkarmayın memeyi az dinlensin çenesinin altına dokunun emmeye devam eder ki bunu yapmalısınız refleksi gelişsin emmesi güçlensin diye. Zamanla alışırsınız siz iyi olun ki bebeğe faydanız olsun.
biranneebirbeek11 Elifcinargul pozisyon olarak doğru tutuyorum fakat hemen uyuyor çenesine burnuna sürekli dokunup uyarıyorum uyanıp iki çekip tekrar uyuyor kısır bı döngü ne zaman güçlü emmeye başlar ne zaman içim rahat eder diye düşünüp duruyorum
Gokcennderenn biranneebirbeek11 avent Philips kullanıyorum cekmedikce gelmiyor biberon ucu ile alakalı olabilir. Bide biberon ile verirken kafası kolunuz ile kaldırın dik olsun biraz egmeyin
biranneebirbeek11 Gokcennderenn bebeğim acıkınca biberondan çok çok hızlı çekiyor. Avent alsam onda da hızlı çektiği için çok gider ve gene genzine kaçar diye korkuyorum bidaha hiç biberon veremiycem sanırım ama memede de doymuyor uyuyor işte
biranneebirbeek11 Kar-tanesi sütümü de sağıp biberonla veriyordum ve aynı zamanda emziriyodum ara ara mama takviyesi de yapiyodum. Ama boğulma atlatinca sadece meme vermeye başladım
Kar-tanesi biranneebirbeek11 sürekli uyandır topuguna vur çenesinin altına dokun ayaklarını hafif ılık pamukla sil veya alnını bi şekilde uyanık tut çene kasları güçlendikçe düzelir
Asya_- biranneebirbeek11 öncelikle allahım size bağışlasın .o biberonun ucunun deliği çok açık olabilir ondan boğulma riskiyle karşılaşıyorsunuzdur.memede çok tazzikli geldiğinde genelde boğulacak gibi olur onda da ben iki kaşının arasından başına doğru ovuyorum birde kafasını biraz daha yukarıda tutmaya çalışıyorum .memede de şuan yorulup az emmesi çok normal daha çok küçük yavaş yavaş alışıp çoğaltacak emmeyi.daha sonra vakkumlayacak hiç merak etmeyin benim bebeğimde öyleydi şimdi 10.ayına girecek .
biranneebirbeek11 Kar-tanesi evet sürekli çenesine burnuna dokunup uyandırıyorum inşallah zamanla güçlenir
familymedicine biranneebirbeek11 merhaba, hiç kaygılanmayın, çünkü zor değil müdahale etmek. İnstagramda Bu bağlantıya tıklayın. 9 ve 10uncu görseldeki videoları izleyin izlettirin. Tamamen doğru bilgi içeriğidir. İnstagramda guncel_anne hesabında 21 Aralık 2021 tarihli gönderi.
Gzmkr Kesinlikle Philips avent alın, anne memesine en yakın şeklinde ve bebeğinizin çekmesi lazım, çekmedikçe akmaz. Ben hep onu kullandım hiçbir zaman sorun yaşamadık. Panik yapmayın, bu durumlarda ne yapılır onu öğrenin.
Sultanbulut biranneebirbeek11 1 bucuk aylik bebegim meme reddi yasiyoruz bazen emiyo biraz ama biberonlada emerkende genzine kacabiliyo sut nefes alamiyo morariyo sogukkanli olman lazim bebegin icin onemli bu bende senin gibiydim direkt anneme verirdim alistim alnini cek ve yuzune ufle sirtina vur düzeliyor sonra panik yapma yaninda kimse olmadigi zamanda olabilir bu durum guclu olmak lazim.