EDN0948 16 aylık oğlum Bugün ilk defa böyle bir hareketine rastladım kendi etrafında dönüyor ve yaparken oyun sanıp hoşuna gidiyor yani biryerden böyle birşey hiç görmedi durup dururken ilk defa Bugün böyle birşey yaptı normal mi ????
anayimbenn EDN0948 kendi etrafında dönmek ve göz teması veya da adına seslenince cevap vermiyor gibi belirtilerde doktora gidilmesi gerek diye biliyorum. Korkutmak için söylemiyorum ama siz yine de doktora götürün hatta doktorlar da adam akıllı ilgilenmiyor ilgilenmezse doktor adam akıllı çocuk psikoloğuna götürün dedim
EDN0948 antropologanne açıkçası endişelendim biraz ama vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkürler 🙏
Dondurmalikahve anayimbenn Sadece dönme diyor çok normal daha 16 aylık keşfetmiştir bunda bi sakınca yok EDN0948 korkmayın keşfetmiş benimkide yapardı küçükken
EDN0948 anayimbenn hayır öok şükür göz teması var iletişimi bizimle çevreyle güzel dönme işinide ilk kez yaptı Bugün
anayimbenn Dondurmalikahve korkma diye insanı yanlış yönlendirmeyin hanımefendi. Başımıza geldi ki bilgimizi paylaşıyoruz geç kalınmışlık ne demek bilmiyorsanız sizin bebeğiniz de normal ilerlemiş olabilir otizimli bebekleri araştırın veya içine kapanan sonrasında konuşamayan çocukları hepsinin ilk örneği kendi etrafında dönmek. Sadece doktorunuza danışın dedim evladı tabiki önemseyecek
EDN0948 Dondurmalikahve çok şükür sürekli birşeyler anlatmaya çalışır gösterir oyunlar oynar bizimle iletişimi güzel göz teması var sadece dönme işini Bugün ilk kez yaptı
Dondurmalikahve anayimbenn Konuşmuyo içine kapanmış mı yazmış allah aşkına sadece döndüğünü fark ettim yazmış
Dondurmalikahve anayimbenn Çocuğun göz teması iletişimi de varmış önce bi yazılanı düzgün okuyun lütfen
Pankek EDN0948 Döndükçe bakış açısı değişiyor ona farklı geliyor. Ben oğlum da yapmıştı birkaç defa. Geçen kuzenleri geldi çok mutlu oldu mutluluktan break dance yaptı resmen döne döne😁
Dondurmalikahve EDN0948 Çok normal canım endişe etmeyin eğer komut alma yaşına uygun davranışları varsa oyun yapmıştır kendine. Sadece bu dönme işi değil mi kafanıza takılan başka bir sorun yok.
BarlasMomm EDN0948 16.5 aylik oglum aynisini yapiyor ve mutlu oluyor. Donuyor sonra basi donup dengesini saglamayinca yere dusup guluyor
EDN0948 Dondurmalikahve komut alıyor gel deyince geliyor al deyince alır alkış bay bay var çak Yapar kaç Yaşındasın deyince 1 yapar ve bir der baba nerde deyince gitti der burnun nerde deyince burnunu gösterir Allah kaç deyince 1 yapar çirkin ol deyince suratını büzüştürür elindeki birşeyi at deyince atar ve attım der herşeyi sorar bu der işaret parmağını kullanır birşey istediğinde ne istiyorsun göster dediğimde işaret parmağını kullanıp gösterir odadan çıkınca ağlayıp hemen peşimizden geliyor kendi halinde bir çocuk değil yani aklıma gelenler bunlar yani endişelenmelimiyim? Yada bir uzamana götürmelimiyim
UraSsmom EDN0948 Bir ara benim oğlum da yapıyordu sonra başı dönüp düşüyodu bu hoşuna gidiyodu artık bayadır yapmıyo cnm geçer zamanla