Gryffindor Prensannesiyimm Evet gerçekten öyle beni de üzüyor bu durum. Gözümün önündeyken bile tereddüt ediyorum. Çok geçmiş olsun bu arada💕
Kumsal_veannesl Gryffindor laleli bir içeriye gir ipten tut dışarıya çok laleli iki ormandaki tilki tilginin yarısı doktor beyin karısı karısınin yarışı iki bacak arasssı laleli üç ormendaki güç böyle ona kadar giderdik onu özledim ip atlayarak sonra seksek falan
Gryffindor Kumsal_veannesl Bunu hatırlıyorum sadece bazı yerleri farklı vay be. Ne isterdim şimdi ip atlamak ama sezaryen göbeğim benden önce atlar 😃
Sherlock1180 Şey vardi bakkallarda bilege geçirilen bir plastik pipetin uzunu ucundada top var o topu dondurerek yürümeye çalışırdık. Bide holop ceviriyorduk 😊😊 istop vardi birde
Tatlican Gryffindor Agac tepesinde evcilik oynardik 1er dal secer evimiz olurdu dallar bahceye çadır yapardik icinde oynardik ,saklanbac ,yakar top ,ip atlama ,Kör ebe ve daha bircok oyun
Gryffindor Tubasahra Dokuztaşı çoğu kimse hatırlamıyor ya inanılmaz zevkli bir oyundu. Keşke toplansak da oynasak 😃
Gryffindor Tatlican Biz de yazları köye giderdik uzun süre kalırdık. Kendi evimizde de bir çok ağaç vardı ama çok hasta olan bir çocuktum annem korkar çıkarmazdı🤷🏻 ana yüreği işte
Tatlican Gryffindor Annemde bize cıkmayin derdi ama kardesim ile bir olup annem is yaparken okulun bahcesine kacardik 🙈🙈
Tubasahra Gryffindor Ay bende cok severdim ah keske oynayabilsek 😍Simdikiler oyun bilmiyor varsa yoksa tablet,telefon,bisiklet ,top 😂
sadeturkvatandasi Gryffindor ayy hulahoplar vardı hatırladınız mı saatlerce çılgınca çevirirdik belimizde😂 kim düşürecek yarışı hiç bitmezdi😂