Bulutttum Gryffindor valla eski günlere gittim ortada sıçan , istop , tombilibiş derdik biz 8 kiremit dizip topla vurmaya çalışır sonrada kaçardık ip atlardık taso oynardık saklambaç , körebe , mendil kapmaca , yakalambaç , beş taş daha aklıma gelmeyen birsürü oyunumuz vardı çok güzel günlerdi 🥰
TalentedMom Gryffindor şimdiki çocuklar bu güzel oyunlsrın hiç birini bilmiyor oynarsak sıkılırlsr teknoloji onları ele geçirdi ama bizler çok güzel çocukluk geçirdik
Busraikra Ya böyle boş konuları gidin başka biyerde konuşun burda çocuklarımız hakkında konuşulacak bi yer
Gryffindor Busraikra Hayır yanlış biliyorsunuz. Burası sadece çocuklarımız hakkında konuşulacak bir yer değil. Fark ettiyseniz bir sürü etiket var. Bırakalım da moral bulmak, nostalji yapmak, oyun oynamak isteyen annelerimiz dilediğini yapsın. Uygulamayı bir tek siz kullanmıyorsunuz.
fn2827 Gryffindor benim eşimin ailesinde köyde ler benimkilerde.kayınvalidemlerin köyü bize yakın olduğu için hafta sonu bir günlüğüne bile gidebiliyoruz.annemler uzak olduğu için yaz ayının yarısını annemde geçiriyorum.çok rahat ediyor çocuk. Eminim bebeğimde rahat edicek.hem kovucu sıcaklardan kaçıyoruz iyi oluyor
nazliii Hemsireanneizmir ahhhaa nasılda gözde canlandi ama ya bizm çocuklar ielrde neyi anlatvaklar acaba ☹️
nazliii Gryffindor bide Tolga abi diye biri vardı TV de çocuklar tlfnla bağlanır oyun oynardı nasıl beklerdim 😃 toplu saklambaç vardı tasolar vardı futbolcu kartları vardı bide dondrmalardan hep bedava çıkardı Max alırdım 😃 pek bı duygulandım
birMelekAnnesi27 Saklambaç, kovalamaca, çamurla oynardik , evcilik, ip oynardik 3 kişi olunca ipi ayak bileklerimize getirir ustunde getirir sonra ipe basmaya calirsirdik basan kazanirdi basamayan kaybederdi
yagmursen Gryffindor simit, körebe, saklambaç, sek sek, bilye, taso, çamur oyunları :)) yakartop, dogruluk mu cesaretlilik mi, güzellik miii çirkinlik mi havuz basında heykellllik mi hangisi diye bi oyun vardı adını hatırlayamadım :)))
Gryffindor yagmursen Onun adı yanlış hatırlamıyorsam Eski Minderdi😃 Eski minder yüzünü göster… Diye başlıyordu😃
Keremikoo Ben / seni/ saat/ 10 da/ köşe/ başında/ Çin/ lokantasinda/yemeğe/ bekliyorum/ gelmezsen/ küsüyorum/ mektubunu /kesiyorum✂️ Var mi bunu tüm el kol isaretleriyle hatirlayip okuyan? @Gryffindor 😂
Keremikoo Gryffindor başlığı gördükçe sanki yine sokakta oynuyormuşum gibi aklima geliyor, peki butun ulkeye nasil yayıldı bunlar😁
Gryffindor Keremikoo Sorma yarın parka gidip çocuklarla oynayasım var. Napıyor bu deli kadın derler eminim 😃