haticekubraerdem Atak haftasını hesaplayabilen var mı acaba? 24 haziran doğması gereken tarih 11 Haziran'da doğdu erkek bebek
GmzSnn haticekubraerdem 5 gün sonra atak bitince masum uysal waktinde uyuyacak yemesi içmesi harika olacak ağlamayan bal kaymak bir bebeğiniz olucak ne şanslısınız 😌
DuyguSentrk haticekubraerdem allah aşkına banada bakın lütfen bebeğimi 3 gündür tanıyamıyorum hep aynı saatte aglıyor doğdugu tarih 1 temmuz 2019 dogması gereken tarih 8 temmuz 2019 kız bebek
AliEvren Seraap27 ya neolur banada bakın 21 mart tahmini 21 mart doğduğu erkek bebek 4 ay atağı dediklerinde galiba nezaman biyiyor bakarmısınız lütfennnn
Ebrumarbling Neqtari benim ilk kizimda atak matak bilmezdim 5 yil once boyle bisey yoktu simdiki bebekler mi boyle sorunlu anlamadim
Arenn Fs10 teşekkür ederim canım 😊 atak hafta sı deniyor ama bitmesine 21 gün olanlar var resmen atak ayı 😊 benimkide 10 gündür değişik 5 gün daha varmış☺️
12eren12 Fs10 atak haftası nedir, sormuşkn bana da bakr msn 22temmusda doğması gerekn tarihdi 19temmz da doğdu oğlum
Elizinanneci Fs10 merhaba bizede bakabilirmisiniz doğması gereken tarih 21 mayıs doğduğu tarih 22 mayıs kız bebek teşekkür ederim şimdiden