Durumoms Zmnl19 kokusu berbat yalnız ben mama bozuldu diye atmıştım ilk kokladığımda😂 kızm gaz çıkarırken hatta acayip derecede koku geliyodu meğerse mamadanmış😌
Asafemir Zmnl19 inşallah yaşamazsınız bende küçük kutusundan alıyorum günde 1 yada 2 kere verşyorum 1 ay içinde tüketmek gerekiyor çünkü
Zmnl19 Deletedmom143 yeni duydum onuda arastirayim kafam ztn karman corman oldu siz kullaniormusunuz memnunmusunuz
gizemturan Zmnl19 gaz yaptığı içindir bizde çok sıkı tı yaşadık similaca geçtik rahatladık çocuk dodyduğunuda anlıyo gazınıda raht rahat çıkarıyo
Nlngucluel Zmnl19 c çocuktan çocuğa değişiyor oğlumu çok ishal yaptı ve Aptamil e geçtim hem kilo yaptı hem günde bir defa kaka yapıyor anne sütü de alıyor
yaseminkarakurt Aptamilin içeriği similactan çok daha iyi ama. Yaramadı dediğiniz ne mesela kaç gram aldı, günde ne kadar verdiniz
Zmnl19 yaseminkarakurt normalde 1 aylik bebegin 4 olcek 4 saatte bir almasi gerek bizimki 4 olcegi icior bi saat sonra aglior 2 olcek dha icior bi saat snra bdha aglior vermiorum oyaliorm ama icerigi en tatli mama buymus yani
HamzaSiracveBen Zmnl19 ben pek araştırmamıştım ama yenidoğan hemşiremiz dediği için güvenmiştim de eşim sagolsun doktorun dedıgınden cıkmadı ve huysuz ve herşeye karısan baba olunca 7 cı ayımız da alabıldık mamayı 😅😅😅
HamzaSiracveBen Zmnl19 bizimki de kaynanadan beter allah kaynana vermedı ama beterı bir koca verdi 😌😌😌🤫🤫🤫🙈🙈🤣🤣🤣
Zmnl19 kiliclar Humana 1 de guzelmis anne sutune en yakiniceriklere sahip ddiler iyice kafam allak bullak oldu