yaseminkarakurt Aptamilin içeriği similactan çok daha iyi ama. Yaramadı dediğiniz ne mesela kaç gram aldı, günde ne kadar verdiniz
Zmnl19 yaseminkarakurt normalde 1 aylik bebegin 4 olcek 4 saatte bir almasi gerek bizimki 4 olcegi icior bi saat sonra aglior 2 olcek dha icior bi saat snra bdha aglior vermiorum oyaliorm ama icerigi en tatli mama buymus yani
HamzaSiracveBen Zmnl19 ben pek araştırmamıştım ama yenidoğan hemşiremiz dediği için güvenmiştim de eşim sagolsun doktorun dedıgınden cıkmadı ve huysuz ve herşeye karısan baba olunca 7 cı ayımız da alabıldık mamayı 😅😅😅
HamzaSiracveBen Zmnl19 bizimki de kaynanadan beter allah kaynana vermedı ama beterı bir koca verdi 😌😌😌🤫🤫🤫🙈🙈🤣🤣🤣
Zmnl19 kiliclar Humana 1 de guzelmis anne sutune en yakiniceriklere sahip ddiler iyice kafam allak bullak oldu
Zmnl19 sila 1 aylik bebek 4 olcek 4 saatte bir yazior normalde bizimki icior 4 olcegi bi saat gecior kiyameti koparior mecbur 1 2 olcek dha veriosun snra gecio bi saat yine istior oyaliorim vermiorum ama cocuk hzuursuz oluor cok verincede ben huzursuz oluorum
Zmnl19 HamzaSiracveBen Bana kaynanayi verdi dogumun 10. Gununde evlerini bastim smdi semtime bile ugrayamior 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ruziray Zmnl19 gaz yapmayan mama diye duymuştum similaci kullandım 2-3 sefer sonra gerek kalmadı sürüm yetti mamamiz bosa gitti 🙄
Durumoms Zmnl19 benim ki 2aylık ve sadce ağlıyo asla gğlmüyo nadir yani sürekli ağlıyo sürekli🙄 Rabbm sabır versin
HamzaSiracveBen Zmnl19 😂😂😂😂 keşke oyle bir seçeneğim olsaydı 7 senelik kocamın içinden canavar cıktı 😂😂😂😂