Ates_mami Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Detaylarıyla çok güzel yazmışsınız 🤗 İrade kararlılık çok önemli, temizliğin çok ve abartılı değil yeterli ve iyi olması da:)) Doktor bize de dedi dirençli uyuz diye. Kwellada metrin gerçekten işe yaramıyor. Yazınızın ekran görüntüsünü aldım abimlerle de paylaşacağım😊Denediğimiz yaptığımız şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz. Benim bi korkum daha var. Kvalidem de sömestr tatilinde aynı kişiyle kaldı. Yüzde yüz uyuz ama kaşıntı yokmuş ve bacakları yara olmuş. Bende egzama var deyip tüm kardeşlerini, akrabalarını yatılı olarak gezmeye devam ediyor. Şimdiden bir sürü kişi uyuz oldu temas ettiklerinden ama hala kabul etmiyor ki tedaviye başlasın. Eşim dinlemez görüşür onunla. Kurbana bizimkilere bulaşmasın diye gitmeyeceğim ben fakat eşim illa orda keselim, anamı görürüm diyor o uyuz değil egzamaymış çünkü 😐kurtulamadan belki de yeniden olacağız gibi…O yüzden de çaba gayret tükendi bende…İlaçlar rahatlatıyor 3-5 gün sonra bir daha…Laviaderme kurbandan sonra başlamayı düşünüyorum inşallah☺️
Tekrardan çoooook teşekkür ederim 😍