Balkupum2505 Hunili amacım korku pompalamak deyil bilgilendirmek korkunun ecelede faydasi yok şimdi postumdan cikabilirsin
Volesvoll bjkbb daha cok virusler var vakti gelince hepsi tek tek piyasaya cikarilcak amac insan nufusunu azaltip insanlar uzerindeki hukmun devamliligini ilerletmek ve en kotu turkiyeninde tum haklari dsöye vermis olmasi
Hunili Balkupum2505 ne kadar agresifsin, medyayı ve sağlık otoritelerini kast ederek söylemiştim. Sana söylemiş olsaydım dahi gelen eleştirileri kaldıramayacaksan post açma.
Balkupum2505 Hunili o zaman mesajini ona gore belirt agresifim ewt. Pardon bi daha post acarken size sorarim 😂
Masalmeva Balkupum2505 dur deme icimde suan feci bi korku var inslh cocuklarimiza fln gcmez cok korkuyorum allahimm
ballicorek_ahmet 1balkizannesi bende aynı ası olmadim da yukarida türkiyede tüm hakları dsöye vermis dediler.bi hastalık olsa aşı zorunluluğu olacak yani ☹ ona taktım
Aselimmm3434 Balkupum2505 internetten baktım da henüz görüldüğü tespit edilmemiş siz nereden duydunuz acaba telaş oldum bende şimdi
Fatmaysss Bebegmmm corona alışı olanlarda yan etki olarak bu hastalık çıkıyor. Bunun üstünü de örtmek için maymun çiçeği virüsü diye yayıyorlar araştırın bakın dediğim gibi çıkıcak. İçeriği tam olarak bilinmeyen covid aşısı yeni yeni ortaya çıkıyor.