Dila97 Balkupum2505 daha yeni post acmistim boyle bi virisu cikti kesin buraya da gelecek diye lafim bitmedi bile kahretsin ya😭
bjkbb Balkupum2505 ya bisey dicem ben bi yazı okumuştum bir iki ay önce Bill gatesten bahsediyodu yazıda çiçek virüsü gelecek demiş o . O virüs bu virüsmü acaba. Allahım bir bitmediler ya 😔
Bebegmmm Derya2867 ayyy korona gene görünmüyordu bu yara bere çok iğrenç bir görüntü inşallah safsatadir Allah’ım lutfeenn 😩
Volesvoll Derya2867 dediginiz gbi olcak fakat turkiyede basta olmak uzere butun ulke haklatini dsö ye verdi yani aşı olcaksiniz dedigi an mecbur oluncak olmayanlara kimbilir ne ceza verilcek
Egemenin_Annesi Bebegmmm Endiselenmeyin öyle korona gibi havada asili kalan solunum yoluyla bulasan bisey degil bu. Vücuttaki sivilarla bulasilirmis yani baya yakin temas gerekiyor.
Fatmaysss Bebegmmm corona alışı olanlarda yan etki olarak bu hastalık çıkıyor. Bunun üstünü de örtmek için maymun çiçeği virüsü diye yayıyorlar araştırın bakın dediğim gibi çıkıcak. İçeriği tam olarak bilinmeyen covid aşısı yeni yeni ortaya çıkıyor.
Volesvoll bjkbb bu virus zaten olan bir virustu ilk olarak 70li yillarda cikmis fakat gunumuzdeki virus evrim gecirmis belcikada yapilan fetiş festivalinden yayilmis buda cinsel yolla vucud sivisi ile bulastigi anlamina geliyor 🤔
bjkbb Balkupum2505 çocuklarımızı evemi tikayacaz ne yapcaz ya çok üzülüyorum dünyanın sonu nereye gidiyo
Balkupum2505 bjkbb ewt en cokta üzüldüğüm minikler hele pandemi zamaninda doğanlar hic birsey yapamadilar eylenemediler benim cocugumda dahil 😢