Miniktavsan Kızlar primanın kakayı çişi taşırmasından bıktım artık. Pişik olduk ve 10günü falan geçti asla iyileşmiyo 😪 şimdi biz bez değiştircez bide öyle deneyelim dedik Diceksiniz ki bez işi kişiden kişiye değişiyo dene ve bul.. Ama denemeye hangi bezden başlamalıyım herkesin kullandığı memnun kaldığı Bi bez olmuştur heralde dimi önerir misiniz? Bide pişik için neler yapıyorsunuz?
Myk Miniktavsan benimde bebeğim pişik oldu pirima kullanıyorduk şimdi molfix aldık bide hametan krem var mavi renkte onu kullamıyorum biraz hafifledi bilmiyorum sizde işe yarar mı
bktsct Miniktavsan bizde molfix kullanyruz cok memnunuz krem olarakda sudocrem kullanyruz cok şükür iyi pişik olmadk hic
Bts Miniktavsan yemn ederm bende bktm tasırıyo hep prima premıum care kullanyrz biz pişikte oldu ayrıca bnde beklıyrm burda😔
comertinannesi Miniktavsan bizimde primadan pişik oldu böyle kabarık şekilde pişti kullanmadıgımız krem kalmadı sudocrem arko hamaten mustela vsvs ama iyileşmedi doktorumuz hamazinc krem verdi 2güne iyileşti
Miniktavsan comertinannesi bez değiştirelim geçmezse bende doktora gidicem kabarık kızarık aynı dediğin gibi bizimde
ErtugrulAnnesii Miniktavsan doktora sormadan da deneme burdaki kremlerii bez değiştirince geçer inşallah
Emine-tekn Bende hep değiştirdim molfix berbat etti zaten şuan slepy kullanıyorum pişik yok çok şükür ama bezini sık sık değiştirmessem taşıyor yaptığı anda alıyorum
Duyguu Miniktavsan primadan bende çok çektim en son mantar gibi olmuştu pişikten doktor krem verdi ve huggies kullandım bezi değiştirdikten sonra azalmaya başladı huggies üretimi olmadığı için de dün goon aldım ve gayet iyi gidiyor şimdilik tavsiye ederim
2707 Miniktavsan benim kızıma da pişik yaptı e bebekte baby me var ondan bir paket alıp denedik onu kullanıyorum şimdi ıslak mendili de o marka bezi de çok memnun kaldık hem de çok hesaplı
Aysen Biz dogdugumuzdan beri prima kullanıyoeuz🤔 hemde a 101 den alıyorum prima pampers air hava kanalccıklı kaka yapınca koku dısarı geliyor hava kanallı olmadından dolayı sanırım hemen değiştiriyorum hiç beklemedik su ana kadar cok memnunum😎
Minikkelebek Prima kullanmak büyük bi hata zaten kızlar.. ne kadar ağır kimyasallar içerdiğini hiç duymadınız mı? Hem zaten gavurun malı. Yani bin kere düşünmek lazım bu bez işi ihmale gelmez yavrularımızın en hassas bölgelerinde saatlerce duruyor o bezler..
DerenGrkemYetiker Minikkelebek gavur dediğiniz primanjn ülkemizde kaç ailenin karnını doyurup ekmek verdiğini biliyor musunuz?