Findiks sedayavuz off aynı dert bende de var. Anason denedim son çare oda kâr etmedi. Ben dayanamıyorum o kadar kalkmaya bebişler nasıl dayanıyor anlamıyorum
Sunshinemom sedayavuz benimkide çok uyanıyor maalesef. Üst 2 dişide yeni çıkardı neden halen böyle huysuz bilmiyorum
sedayavuz Sunshinemom benimkinin şuan da 6 dışı var 7 alt damak uzun zamandır sis ama çıkmadı nedense çok zor bu surecler
Irmakprensesinannesi Sunshinemom aynen bizde de durum aynı üst değiştirmek zulüm doktorumuz deniz suyu damla verdi icirmek sikmak bir dert ömür torpuleri bunlar bizim Allah evlatlarımıza uzun ömür versin de🙏🙏
Gul-naz Bizdede durum aynı son 1 aydır doğru düzgün hiç birşey yemiyor distendir diye kendimi avutuyorum
Belinays Aselberra ben öğlenleri yumurtanın sarısiyla yoğurdu karistirip öle veriyorum içine bı adet bisküvi o şekilde iyiyor
Drkn Kızım 9 aylik ilk dişleri çıktı öndekiler yine çıkarıyor yediremiyorum mama içiyor genelde ve yıldım artık akşama kadar sadece ağlıyor mızmız napcagimi şaşırıyorum artık ya
Gul-naz Bizimde alt iki çıktı şimdi üst ikisi çıkmak üzere özenle birşeyler hazırlıyorum 2 3 kasik alıyor sonra kafasını çeviriyor yemek yedircegim zaman yoruluyorum. Umarım geçici bir surectir
sedayavuz Sunshinemom gündüz uykusu kaça düştü acaba .? bizimki 12 de 1. uyku 4 gibi ikinci uyku 3. uykuda gece uykusu oluyo
Sunshinemom sedayavuz gündüz 2 uykuya düştü 3. De gece uykusu oluyor ama uyku araları açıldı ama bilmiyorum çok gibi de geliyo aslında 2-3 saatte bir uyuması gerek normal şartlarda
Sunshinemom sedayavuz kaçta uyanıyo peki 12 de 1. Uykuyu yapıyor mesela bnmki 7de uyandıysa 10 gibi uyur 2.5-3 saate uykusu geliyor sabah ilk