ilknurcelik Merve1705 anladım çok zor gerçekten 😐 bize hipp vermiştiler ilk bebeğimde aşırı kusturdu sonra 4 kez Aptamil verdim sonrasında sütüm tamamen geldi mamayı bıraktık. İnşallah ikinci kuzumda da mamaya uzun süre ihtiyacımız olmaZ.
Yagmurun48 ilknurcelik sütünüz tamamen nasıl geldi ben de mama+meme devam ediyorum am a mama vermeden doymuyor sanki
Meryemmtemev Merve1705 bende yanlışlıkla combiatic aldık kızıma ve gram kilo aldırmadı üstüne birde kızım gnde ğç dört defa kaka yapar hale gelmşti 😕
Merve1705 Meryemmtemev bizde bir dönem aptamil in conformil mamasını kullandık yok böyle bir mama. Kilo yapmadı bolca kusturdu😔 Ve cidden tavuk yemi gibi kokuyordu hemen klasik aptamil e geri döndük 3. aydan sonra gaz sorunu kalmadı zaten aylık 1 kilo civarı kilo yapıyor(ek gıda da var bu arada) memnunuz biz kabızlık ta yok
nazan34 ilknurcelik golden goat kullanıyoruz tek rahatsız eden üretim tarihi.genelde 2018 1.ay 2.ay mamaları piyasada.onun dışında mama çok iyi. 1 kg aldırıyor 4 cmde boyu uzadı oğlumun
Meryemmtemev ilknurcelik ben similac aptamil ve smadan memnun kaldım hipp kilo yapmadı bebelac cok gaz yaptı digerlerinide denemedm su anda sma kullanıyorım ama bu btsn aptamile dönücem cnkü kızım cok iştahlı içmiyor
Meryemmtemev Merve1705 bende kullanmıştım snra smaya gectm o iyi kilo yapar dediler bakalım şmdi onu deniyorum similacda kullandm ilk dogdugu zaman oda güzel kilo aldıyor ben emziriyrum ama doktor sütümn kilo aldırmadıgına kanaat getirdi o yzden kızımın bolbol mama içmesi lazım iştahsızda bi cocuk 😕
Merve1705 Meryemmtemev dilerim iştahı düzelir. Sma çok güzel iştah açmıştı benim oğlanda tek sorun kabız yapıyordu bakalım aynısı sizde olacak mı. Üzülmeyin her doktor farklı şeyler söylüyor işte benim sütüm olduğu halde emmedi oğlum hep Bi savaş kavga vardı sanki emzirirken 5. Ayda bıraktı maalesef
ZehraDevran Konu hakkında bilgim yok ama bi sorum olcak aptamil mama kullaniyoruz bizde ama esime 1 kilo olandan aldırdım ne kadar sürede bitirmek gerkiyor ağzını açtıkdan sonra belli bi süresi varmı
didemgunes Merve1705 merhabalar, bildiğim kadarıyla alerjik mamaları reçete ile yazıldığında ücretsiz alınabiliyor; bu da acaba dahil mi içerisine? bilginiz var mı?
Merve1705 didemgunes bu konu hakkında bilgim yok ama klasik aptamil e göre bu daha pahalı 350 gramı 70 lirayken bu mama 89 lira demek ki raporsuz da alınabilir
Arenn ilknurcelik Aptamil genelde çlk gaz yapıyor ben golden hoat kullandım o daha şyi geldi birde hip combiotic ama bence en iyisi golden goat şuan sadece anne sütü veriyorum şükür emmiyor sürekli sağıyorum 😊
rizeliysmn Arenn benimkide emmiyor bebegıniz kac haftalık veya aylık sagıp ne sıklıkla veriyorsunuz birde kaç ml ogrenebilirmiyim rica etsm
Arenn rizeliysmn ohoo o yorumu ben geçen sene ağustos da yapmışım😊 14.5 aylık oldu mamayı bıraktık biz çok gerek kalmamıştı şimdi de sütü keseyim mama içsin diyorum denedim içmedi😂
rizeliysmn Arenn peki o zamanlarda yeni dogdugunda sagıp kaç mm ölçü ile verirdiniz birde kac saat aralıklarla verirdiniz ve halen sagıp mı veriyorsunuz