Balbocugu Nghnyr aynen bizde öyleydik 7 de uyur 8 de uyanırdı 10 da tekrar uyurdu işin kötüsü bize gün bitmiyor uzuyor da uzuyor. 7. Aya girdik kendiliğinden bıraktı bide gece çok uyanırdı artık sadece saat 3 te uyanıyor çok şükür
Bussclk H0606 evet dün gördüm diş patlatmış sanırım ondan kaynaklı gündüz uykularımız da problemli 1 aydır 🤦🏻♀️
Cennet-Eserr Nghnyr sebebi gündüz uykuları olabilir. Bebeğiniz gündüz uykusunu ya çok uyuyor ya az uyuyor çok uyuyorsa sabah 5 te tüm uykusunu almış oluyor az uyumuşsa yatağa yorgun yatmış oluyor yorulan bebek genelde 4-5 gibi uyanır. Geçen haftalarda bizde aynı sorunu yaşadık 3 uyku meğer fazla gelmeye başlamış artık 2 uykuya düşünce sabah 5 te uyanmalar olmadı atak dönemi falann da etkiliyor tabi gündüz uykusuna dikkat edin birde gece 3 te besleyin
Sblatc Cennet-Eserr benim kızımda 5 buçuk aylık 2 haftadır sabaha doğru 5 civarı uyanıyo ve hemen uyumuyo. Uyku düzeninde bi değişiklik yoktu ama neden böyle yapıyo anlamadım. Nasıl çözücem bilmiyorum
Nghnyr Cennet-Eserr gündüz 3 uyku yapıyor çok uyumuyor aslında. İnstagramda uyku eğitmenlerinin verdiği tablolarda sayılara saat aralıklarına göre uyutmaya çalışıyorum. Siz nasıl anladınız 3 uykunun fazla geldiğini?
Simaykus Merlinlin sanane acaba senmi yazmışsında cevp veriyorsun terbiyesiz senin okuma yetin başka yernde demekki başkasınıda böyle sanıyorsun. Yakışıksız
Sblatc Bussclk ben de az önce post açtım aynı sorun için 2 haftadır 5 te kalkıyo. Bu aralar çoğu bebekte aynı sorun var galiba. Güneş erken dopuyo diye mş acaba
Bussclk Sblatc ya valla bende çözemedim ondan da olabilir bizim ki diş çıkarıyor ona da bağlıyorum bu durumu çünkü güzdüz uykularımız da çok düzensiz 1 aydır günde 1 kere uzun uyku yapıyor bazen onu bile yapmıyor yatırıyorum yarım saat geçmeden kalkıyor felan değişik bir dönemdeyiz sanırım 🤷🏻♀️
Gmzsutlu Nghnyr yani konuşmasanız daha iyi, ben sadece pış pışlıyorum, konuşursam geri yatmaz ki.. ya beşiğinde ya da kucağıma alıp emziği verip öyle pış pışlıyorum geri yatınca beşiğine geri koyuyorum.
sukusu21 Nghnyr bir tuvalet iletisim sekli tuvalet sinyalleri geldiginde bebeginizi tuvalete tutuyorsunuz
Cennet-Eserr Nghnyr son uykuya aşırı direnmeler ve son uyku vakti çok enerjik oluyodu sabaha karşı 5 te uyanmalar olunca 2 uyku yaptırıp denedim öyle anladım