Aydiles Larenmerve bu yazdıklarınızın hepsi benim bebeğimde var, 4 aylık suanda, hem meme hem mama devam ediyoruz, damak düşmesi 4 aylık bebekte olur mu yada 4 aydır bizimkinin damağımı düşük🤯
Larenmerve İnanın benımde kafam cok karısık hem mama veriyorum hemde emiyor Sefanurkahraman ben kendım anlayıp yapabılırmıyım acaba? Sorun oluyormu bu damak dusmesi
Sefanurkahraman Larenmerve damak düşmesi sorun oluyor tabi çocuk ememiyor biberonu ağzina alamiyor benim bebeğim öyle çünkü 3 gün geçince emmiyor agliyor
Larenmerve [bilinmeyen] doktor degılmıs ama anlıyormus kalca cıkıgından damak dusmesınden herkes bılmezmıs oyle dıyorlar doktorda anlamazmıs
MasalAda Larenmerve http://www.yasemin.com/bebek/haber/2576910-bebeklerde-damak-dusmesi-nedir buraya bi göz at canım doğruymuş varmış öyle bişey
AliyeAsel Larenmerve evet canım 3 kere cekiyor düzeliyor emziriyosan eğer elinle makas yapıp ver sürekli ani çekersen yada o çekersede hemen düşüyor
Larenmerve Sefanurkahraman canım cok teşekkür ederim peki iki ay boyunca sureklımı yapılıyor bu kemiklesme olana kadarmı
Sefanurkahraman Larenmerve canım benim bebeğim emmeyle doymqidgi için mama vermeye başladıkk 2.gununde hem mama hem meme olunca çabuk düşüyor kayinvalidem 2 3 güne bi bastı damagına 3 ayilk olunca geçer dedi
Beyzaaslan Larenmerve dogum yaptigimda annem uyarmisti benide emerken bi anda gogsunu çekme onun bırakmasını bekle damagi düşer demişti.. Bazen oglum emzik emerken agzindan bi anda cekiyo akrabalar cop diye ses cikiyomus cok guzelmis falab falan kizamiyorum yapmayın da diyemiyorum korkuyorum acikcasi damagi duser diye