Larenmerve Ben ilk kez duydum esimin bır tanıdıgı anlıyormus bu ısten gozlerı capaklanıyor bır gozu kucuk bır gozu daha buyuk uyurken gozu tam kapanmıyor emerken cuk cuk cuk dıye ses cıkartıyor ve sut agzından akıyor memeyı tam kavramıyor bunların sebebı damak dusmesıymıs yasayan varmı parmaklarıyla damagı kaldırıyorlar sizce yaptırmalımıyım
Aydiles Larenmerve bu yazdıklarınızın hepsi benim bebeğimde var, 4 aylık suanda, hem meme hem mama devam ediyoruz, damak düşmesi 4 aylık bebekte olur mu yada 4 aydır bizimkinin damağımı düşük🤯
MasalAda Larenmerve http://www.yasemin.com/bebek/haber/2576910-bebeklerde-damak-dusmesi-nedir buraya bi göz at canım doğruymuş varmış öyle bişey
Sefanurkahraman Evet ben yaşıyorum hem mama hem emdigi için düşüyor damagı kizimin kayinvalidem 3 güne bir damağına basıyor bastıktan sonra güzel mama içiyor memeyi iyice kavrayabiliyor
Larenmerve İnanın benımde kafam cok karısık hem mama veriyorum hemde emiyor Sefanurkahraman ben kendım anlayıp yapabılırmıyım acaba? Sorun oluyormu bu damak dusmesi
Sefanurkahraman Larenmerve damak düşmesi sorun oluyor tabi çocuk ememiyor biberonu ağzina alamiyor benim bebeğim öyle çünkü 3 gün geçince emmiyor agliyor
Larenmerve [bilinmeyen] doktor degılmıs ama anlıyormus kalca cıkıgından damak dusmesınden herkes bılmezmıs oyle dıyorlar doktorda anlamazmıs
AliyeAsel Larenmerve evet canım 3 kere cekiyor düzeliyor emziriyosan eğer elinle makas yapıp ver sürekli ani çekersen yada o çekersede hemen düşüyor
Larenmerve Sefanurkahraman canım cok teşekkür ederim peki iki ay boyunca sureklımı yapılıyor bu kemiklesme olana kadarmı
Sefanurkahraman Larenmerve canım benim bebeğim emmeyle doymqidgi için mama vermeye başladıkk 2.gununde hem mama hem meme olunca çabuk düşüyor kayinvalidem 2 3 güne bi bastı damagına 3 ayilk olunca geçer dedi