Lavin01 Slm kızlar adana da gittiğiniz iyi bı çocuk doktoru memnun kaldığınız var mı acaba bide muayene ücreti nedir
Lulemom Lavin01 güzelyalı rıza yılmaz en son 250₺ Ydi 3 ay önce. Bu hafta kontrole gidicez bizde zam geldi mi haberim yok😄
Lavin01 Elif_123 ya sürekli kusar yemek yemez çok fazla uykusu çok azdır günde 1 defa uyur oda yarım saat gece de saat başı uyanıyor ve herkes Cook zayıf diyip duruyor bende çok iyi bı doktora götürüp herseyine baksın isyiyorm
Elif_123 Kaç aylık canım çocucuğunuz benim kızımda aynıydı seyhan başkent hastanesinde gasteroloji bölümüne götürdük hastane çok iyi doktorları çok iyi ilgili bilgili tavsiye ederim
Kubraa11 Özel özülkü tıp merkezinde doktor nesrin Göktaş aşırı ilgili herşeyi not alıyo bilgisayarına ve güzel ilgileniyo uzun uzun
Elif_123 Lavin01 çocuk doktoruyla görüştüm 15 saat boyunca beslenmeyi reddetti iştahı yoktu zaten en son öyle oldu o yönlendirdi o hastaneye zaten nöroloji doktoruna da götürüyordum iyi bi hastane profesör doktora götürdüm beş aylıktı o zaman iki ay önce gittik