Gryffindor Tuba_engn Ayyy inanmıyorum 😃😃 Çığlık diye bir film vardı orda sinemada birini öldürüyordu uzun zaman sinema korkum oldu o sahne yüzünden 😃
Bebegimm_mmm Gryffindor İlk sinemaya ıssız adamı izlemeye gitmiştim🥴eşimle de ailecek şaşkınız filmine gittik
Irmakefe Gryffindor benim gittiğim ilk sinema filmi fetih 1453 tü yemin ediyorum sana üç gün basım agrimisti sesten gide gide o kadar sesli filme gidilirmi Allah beni iy etsin o günden beridir de hiç gitmedim hahah
Littlebird Gryffindor Harry Potter Sırlar Odası. Ondan mıdır bilmem tüm seriyi kitaplarını, filmlerini çok sevdim hala zaman zaman izlerim
Gryffindor Littlebird Kullanıcı adımdan da anlaşıldığı üzere hayranıyım ama sinemada izlemek nasip olmadı hep VCD de izleyebildim 😃
selosunannesi Anadolu kartalları galiba okulda belki daha öncesi vardır ama hatırlamıyorum 🤣 sonra da hep eşimle gittik
Littlebird Gryffindor ben de ilk okuldaydım yaşadığımız ilçede sinema yoktu öğretmenimiz tüm sınıfı İzmir’e götürmüştü sinemaya çok güzeldi bizim için. Son 3-4 filminde büyüyünce kendim gitmiştim