Hellomoto biz 4.5 aylıkken Hatay’dan Ankara’ya gittik döndük berbattı, sonrasında tam 5. Ayında Hatay İstanbul yaptık araçla 12-13 saat sürdü berbattı, sonra İstanbul Alanya yaptık o da berbattı, Alanya-Hatay arası kısa olduğu için daha iyiydi, ama benim oğlum sağolsun iskenderun-Antakya arası bile mahvediyor beni. 11. Ayda Hatay-İstanbul uçak yolculuğu yaptık gidiş iyi dönüş kötüydü, bi de yine 11. Ayında Hatay-Kapadokya tura gittik orada iyiydi, hatta turdakiler ne güzel bebek hiç ağlamadı korkmuştuk bebek görünce dediler, ek gıda olarak ben özellikle çok uzak olanlara kavanoz mama aldım hazır olanlardan çünkü yaptıklarım bi yere kadar yetti, 6. Aydan önce emiyordu bişi almama gerek kalmadı. Özellikle kalmalı gittiysem tarhanasını, makarnasını aldım mutlaka, yolda mola yerlerinde muz bulabiliyorsan iyi bir kurtarıcı oluyor, hipp ve gerber marka poşet püreler var vermesi daha pratik bebeler de seviyor tavsiye ederim. Bebe bisküvisi yapabilirsin kurtarıcı oluyor ben onlardan da almıştım yanıma, yine termal yiyecek çantan varsa alta üste buz aküsü koyarak buzdolabı gibi kullanabiliyorsun bozulabilecek ürünleri öyle de alabilirsin mola yerinde sıcak su alıp ısıtıp verebilirsin.