p_ozget16 bebeğiniz daha çok küçük bol bol emzirin merak etmeyin artacak. Mama veriyorsanız mutlaka önce emzirip sonra verin ve günde bir iki kereyi geçirmeyin ki memeyi emsin. Sürekli tok olursa emmez. Benim oğlum da 50 günlük. Daha 15 gündür anca memeyi boşaltıyor da bol bol süt geliyor. Kızımda sağdığımda iki katı süt gelirdi ama kızım ememezdi sağarak boşaltır biberonla içirirdim kalanı. Oğlum güzel boşaltıyor memeyi o yüzden sağınca az çıkıyor. Belki sizin de öyledir. Bir de kızımdan farklı olarak pregnacare breast feeding vitaminini kullanıyorum hem enerjime hem sütüme çok faydası oldu öneririm size de. Çiğ havucu rendeleyip üzerine zeytinyağı limon sıkıp yiyin, laktozsuz yoğurt üzerine dereotu doğrayıp tüketin, kıvırcık, marul, göbek salata yapabilirsiniz. Kuru incir kuru kayısı antep karası kuru dutu 1 lt suya koyun kaynasın. 10 dakika sonra altını kapatıp içine bir tutam melisa otu atın. Soğuyunca gün içinde oda sıcaklığında için, meyvelerini de yiyin. Bu komposto da çok güzel süt yapıyor hem de tatlı isteğinizi karşılar. Badem ceviz fındık hurma sütünüzün besleyiciliğini arttırır. Hepsini deneyin fayda göreceğinize eminim ☺️ Ha bir de hunubar’ın emziren anneler için olan sağlıklı atıştırmalığını alıyorum trendyoldan o da çok faydalı 👍🏻 Kahve yanında her gün birer tane kızımla yiyoruz 🤣