Lalande Hanımlar uyuza çare bulabilen var mı? Kaç ay oldu geçiyor hiç bir krem ilaç fayda etmiyor. Uyuz olupta iyileşen yazsın lütfen
sadeturkvatandasi Lalande ben hamileyken oldum, kwellada kullandım eşimde kullandı tedbir amaçlı. Birde bol bol temizlik, herşey tek kullanımlık, bol bol çamaşır yıkama çoraplara kadar ütüleme. Böyle 10 günde geçti şükür.
oksitosin Lalande aaah ah biz de uğraşıyoruz 5 yaşında ve 4,5 aylık iki çocuk eşim ben annemler hepimiz olduk geçmiyor illet şey
Eymen___72 Lalande nerde oturuyorsunuz. Ben İstanbul da oturuyorum uyuz salgını burda vardı neredeyse iki yıl uyuz kaldık ve hiç bir krem fayda etmedi. Batman’a memleke gittim iyi oldum tekrar geldim İstanbul a yine başladı. İşte doğumdan sonra gittim 5 ay önce çok şükür geçti orda kendi kendine. Geldim ufak ufak yine kasinmam oldu. Sanirim evle alkaali evide ilaclatik olmadı sinmişler her yere koltuğa yatağa kıyafete gerçekten çok kötü birşey bu uyuz ve ilacı yok
Lalande sadeturkvatandasi kwelleda kullandık. Kükürtlü karışımdanda kullandık. Wilkinson pomadda kullandık ama bana mısın demiyor. Herşeyi ütülüyorum. Her yeri sirkeli suyla siliyorum.Çamaşırları 60 ve 90 derecede yıkıyorum. Yumuşatıcı yerine beyaz sirke döküyorum. Ama 7 ay oldu ve geçmedi.
Rabiasya21 sadeturkvatandasi nasıl ya ? Nerden bulaştı acaba bu ara uyuz kelimesi duyduğumda bile kaşınıyorum psikolojik olarak
Lalande oksitosin bizde de 7 ay oldu geçmedi 1.5 yaşında oğlum kaşımaktan kanatıyor kendini. Ne kullandıysak geçmedi.
sadeturkvatandasi Lalande mutlaka atladığınız bir şey vardır. Mesela koltuklara çarşaf serip hergün yıkıyor musunuz?
sadeturkvatandasi Lalande biliyorum yorucu ama şu mantıkla yaklaşın; mesela bir kıyafet mi giydiniz tamam buna artık uyuz bulaştı kirliye, banyo mu yaptınız lifiniz havlunuz hemen kirliye ikinci defa kullanmak yok her temas ettiğiniz şeye bu artık uyuz oldu gözüyle bakın. 7 aydır kurtulamadığınız uyuzdan 7 günde kurtulursunuz inşallah 🙏🏻
Lalande Eymen___72 evet istanbuldayım. Geçmiyor hiç bir şekilde mahvolduk. 4 5 senedir olan bişeymiş pandemiden sonra daha da arttı
Eymen___72 Lalande doğru bayadir var bu iğrenç salgın ve gerçekten geçmiyor evide ilaclattik. Ama gecen yaz nereye baksam küçük küçük böcekler var güvercin piresi gibi telefonum üstünde bile görüyordum evi bildiğin işgal etmişlerdi. Özellikle yaz aylarında başlıyor kışa kadr böyle
Eymen___72 Lalande yani şunu soylim aşiri kaşınan bölgelerde sirke sık o rahatlatıyor bu süreçte denemediğim şey kalmadı bı sirke rahatlattı beni
Nurcan3500 Lalande bizde oldukk ilaclama cagrdik uyuz icin ilaclama varmis geliyolar heryeri ilacliyolar 2gün sonra herseyi yikiyormusuz etkiliymis bayaa haftaya gelcek bakalim bizde 8aydir cekiyoruz
Nurcan3500 secgok yakiyor cnm vücudu o kaynanamda annemde yapti gecmedi annem özel hastaneye gtti karisim verdi gecti onun bizde gttik karisim verdi gecti ama tekrar basladi bence sizde ilaclama çagrin