Sebusebu Otribebenin aspiratörü var ben de uç olarak e bebekten baby plusın yedek uclarını aldım. Biraz kücük geliyor tam oturmuyor ama iş görüyor gayet güzel cekiyo. Fiyatı daha uygun. Böylelikle sık değiştiriyorum
findiginannesi_ Dunyamm her iki buruna da kaç damla fizyolojik serum damlatıyorsunuz acaba bende kullanıyorum acaba fazla mı kullanıyorum
Dunyamm findiginannesi_ 5 mg serum fizyolojik çektiriyorum onu her iki buruna eşit bi şekilde yan yatırarak uyguluyorum sonra hemen kaldırıp biraz eğerek sırtına vuruyorum. Hastahanedeki hemşire bu şekilde yapıyordu ve daha önce eczanede bana burun başına 1 mg demişlerdi onun yetersiz olduğunu söyledi
Dunyamm Jldpmk34 Evet onu görmüştüm Instagramda birinde onun için benim bebeğim biraz daha küçük gibi ama alıp koymak lazım kenara 😄Değerlenir çünkü kesinnn
Marselinannesi Dunyamm benim bebeğimde nezle oldu ciğerlerine inmemesi için sürekli aspiratörle çekiyorum. Ben Bruno marka uçlardan aldım daha uygun fiyatı. Otri bebenin aspiratörüne uyuyor ucu
Dunyamm Marselinannesi Evet bende onu sipariş verdim herkes daha yumuşak olduğunu söylemiş. Çok geçmiş olsun bu arada benim bebişte nezle gibi bir şey sanırım sadece burnu tıkalı başka bi sıkıntısı yok doktor grip başlangıcı gibi dedi ama. İnşallah bunu kısa sürede atlatırız bende sık sık burnunu açıyorum çünkü benim bile burnum tıkandığında nasıl rahatsız ediyor
kuzey-21 Dunyamm otribebe ile aynı hatta daha yumuşak. Ben nazaldan çok memnundum oteibebe sert oluyor
Dunyamm kuzey-21 Evet baktım o da bruno baby gibi daha uygun fiyatlı bi sonrakinde onu deneyeceğim teşekkür ederim 🌷
Valtameriii Dunyamm bana değil valla kocisime olsun 😁 adam şimdiden stok attı bile bizimkide pek sümüklü mübarek hergun temizliyoruz zengin olamadan batıcaz bu gidişle 🤣