Dunyamm papatyaannee Yaa ama günde bir defa kullanmıyorum ki her seferinde atıp yenisini kullanabilmek ne mümkün bebeğimde daha küçük olduğu için 3 aya kadar ağzından nefes alana kadar bunu yapmak zorundayım
papatyaannee Dunyamm Öyle ama tek kullanımlık onlar mikrop riski olabilir nacizane tavsiye sadece ben kendim kullanıp atıyorum o yüzden öyle söyledim ama sürekli aspiratörle çekmek tahrişe sebep olabilir bence sürekli çekmeyin
Dunyamm Minkpndam Bende sormayı unutmuşum teşekkür ederim en mantıklısı o şekilde yoksa mümkün değil yetişebilmek
Hellomoto Dunyamm küçükken kullandık şimdi 8 aylık kullanmıyoruz Bayadır 3 sefer falan kullanırdım heralde
cemre_-34 Dunyamm yani ister yan yatırarak ister kucağınıza tutup hafid egilterek sıkıyorum sağ 2 cc sol 2 cc olacak şekilde izotonik suyla
Dunyamm cemre_-34 Hıım şey evet bende tek kullanımlık serum fizyolojiklerden almıştım ama bende baktım olmuyor büyük alıp enjektörle uyguluyorum tek kullanımlık olanları da acil durumlarda huysuzken uyguluyorum
Aysedemirrrrr Dunyamm ucunun süngerini yıkayın mavi olan kısmını da sabunlayıp fırçalayın sonra kaynatın ben öyle yapıyorum
Dunyamm Ozgemre Bende bugün trendyoldan bruno baby nin yedek uçlarından aldım otribebeye de uyumluymuş ve daha yumuşak uçlu olduğunu söylemişler. 10 tanesini 35 tl ye aldım
Daenerys Dunyamm gün aşırı yapıyorum ben. Tek seferde hepsini temizliyorum serum fizyolojik sıkıp. Zaten büyüdükçe yaptırmayacak size de 😂
kuzey-21 Dunyamm otribebe ile aynı hatta daha yumuşak. Ben nazaldan çok memnundum oteibebe sert oluyor
glsmhr Dunyamm bebeğin burnunu temizledikten sonra ağzınızdan çıkarmayın peçetenin üstüne dışarı doğru üfleyin hepsi geri çıkıyor içinden de kaynar su dökün tamamdır tertemiz gün içinde yaparsanız peçeteye öyle üfleyin geceleri yıkayın