Dondurmalikahve Deletedmom_109 Alkıs baybay gibi şeyler 14 15 aya kadar Parmakla işaret etme 18 aya kadar normal Çok araştırdım zamanında 😁
Rmyhmza Dondurmalikahve ya bnmde 14aylık oldu cnm gel gel alkış yapıyor ama by by diyince gne gel gel gbı yapıyor elini Bi türlü ögretemedm kafamda cok takıyorm ya neden oyle yapıyor olabilir 😒
Eski9 Melisa66 10 aylık oldu hala yok inatla yapmıyor eminim çünkü fisfis kayıkçı yapıyor tos yap diyorum yapıyor bugün birşeylere vurmayı öğrendi bam yap diyorum eliyle vuruyor oyuncağa ama alkış bay bay gibi oyunlara geldi mi asla hatta sinirleniyor bilerek yapmadığını düşünüyorum artk 🤷
Eski9 Melisa66 bebeklere birşey nasıl öğretilir anlamıyorum 😁 6. Aydan beri belki 1000 kez yaotim ama yok ogrenmiyor hatta bilerek yapmıyor işi gücü emeklesin karistirsin ağzında herşeyi isirsin 😁
gocebebirbayan Melisa66 ya hiç hatırlamıyorum İnan ki. Şuan 15 aylık. Merhaba , bay bay , gel yapıyor. Şarkı çalınca dans ediyor. Alkış yapıyor , çak yapıyor
Cansuhrn Rmyhmza benimki daha yapmadi canim nasil alisti yapmaya banada solermisin bende tesvik edeyim
Rmyhmza Cansuhrn neyi canım kule yapmayı valla yanında sureklı yaptm oda yaptı snde sürekli yap öğrenir zmnla inşallah
Hellomoto Elifinannesiiiiiiiiii ya benim bebeğim 8 aylık hiç birini yapmıyor sadece gelmeyi öğrendi anormalmi sizce
Elifinannesiiiiiiiiii Hellomoto her çocuğun gelişimi farklı canım nasıl diğer davranışları hareketleri. Bence normaldir biz anneler çok şey bekleyebiliyoruz hemen bebejlerimizden