Hep_mi_uykusuz Melisa66 1 yas olmadan yapiyordu minik arkadasindan opucuklu baybay ogrenmis 1 aydir onu yapiyor normali unuttu😂
Elifinannesiiiiiiiiii Melisa66 9 ayın dolmasına 5 gün var yapamıyor alkış yapıyor öpücük atıyor gel gel yapıyor. Fısfıs kayıkçı yapıyor sıra ona geldi
Melisa66 Elifinannesiiiiiiiiii biz 11 olucaz sadece alkış var siz mi öğrettiniz yoksa kendimi çevreden görüp öğrendi
Hellomoto Elifinannesiiiiiiiiii ya benim bebeğim 8 aylık hiç birini yapmıyor sadece gelmeyi öğrendi anormalmi sizce
Ays0 Kızım 9 ay 11 günlük ve yaklaşık 1 hafta 10 gündür falan yapıyor biz bay bay diye el sallayınca tekrar ediyor çok bilinçli olduğunu düşünmüyorum ama her gecen gün farkinda olarak yapmaya basliyor 😂
Deletedmom_109 Melisa66 hesabını kapatıp veda eden biri var sandım 😁 11-12 aylıkken öğrenmişti yanlış hatırlamıyorsam 1.5 yaşına kadar normal tam emin değilim bu konuda.
Dondurmalikahve Deletedmom_109 Alkıs baybay gibi şeyler 14 15 aya kadar Parmakla işaret etme 18 aya kadar normal Çok araştırdım zamanında 😁
Zeliff Melisa66 kızım 10 aylıkken başladı yapmaya ama şimdi 16 aylık sadece babasına yapıyor başkasına yapmıyor🤷🏻♀️
Selma-aygun37 Melisa66 kızım 9 aylık 1 aydır bilincli olarak hadi ben gidiyorum diyene bay bay yapıyor çağıralım diyince ellerini gel gel yapıyor ve ben naynini falan deyince ellerini oynatiyo güya dans ediyo yani ☺️
ArdicEge Melisa66 8.aya girdigi gün ögrendi. Her sabah babasına bay bay yapiyordum bir anda aniden o oda yapmaya basladı🥰
Cigdemce Melisa66 alkışı 11 aya girdiği gün yaptı. Hatta ben çok takmistimniye yapmadı diye. Sürekli alkış yaptim karsisinda. 11 aylık oldu yaptı. By by 6. Ayda yapmaya başladı sonra unuttu. Baya bi süre yapmadı şimdi yapıyor allaha şükür.