Egeninincisiii Elifmoms Pazartesi 3 kuruş cumartesi gonuldagi izliyorum tavsiye ederim çok güzeller ikisi de film olacakta en son 7. Koğuştaki mucizeyi izlemiştim oda cok güzel
Elifmoms Egeninincisiii TV de tek izlediğimiz dizi gönül dağı onun dışında bişey izlemiyoruz eşim sevmiyor dizi izlemeyi onu da benim zorumla izliyor 🙂
Elifmoms Ballicoregimm bizim de dizi bitsin bakacağız ☺️ ah yeşil deniz favori dizim 😍 haftasonu sabahları tekrarı oluyor izliyorum 🙂
Elifmoms NehirVolkan hint filmleri izlemeyeli uzun zaman oldu eşim sevmiyor çok uzun diye 😒çocuklardan önce kendim izliyordum hatta 30 35 tane film izlemişimdir. Şimdi anca birlikte izlediğimiz için fırsat olmuyor 😀 yine de bakacağım buna 🍿
NehirVolkan Elifmoms ayy ben de bi ara takmıştım dizi pek sevmem Hint dizisi ama 3 khanın filmleri çok güzel Aamir khan,shah rkuh khan , salman khan ☺️
DemetF Elifmoms biri trende geciyor dunya donuyor trende hayat kuruluyor hayatta kalma savasi liderlik savasi vs digeri buyucu bir kizin hiyakesi
AbrhamH DemetF the hundred izleyin daha guzel snowpiercer kasiyo biraz ya sarmiyo tam. The 100 diye bakkn netflixten gusel dizi ama kocam izlerken kensini cok kaptirdigi icin beni veren etmisti pandemi surecinde
Badehandeyldz Elifmoms Netflix de popüler listesinde palpito diyor bi dizi izledim zaten 1 sezon var spolier vermiyim bazı açık sahneleri dışında güzeldi❤️
Elifmoms Badehandeyldz ya geçen gördüm dolaşırken organ mafyası gibi bişeydi dursun sonra bakarım diye kaydettim hatta 😀 aklımda kalsın yine
Oylesine_biri Elifmoms ben kalifatı izledim en son keşke 2 sezonu olsa dedim biterken dizi bu arada tavsiyeleri almaya geldim
Yaduuu Elifmoms yeşil yol ' u tekrar izledik geçen gün 😍 eski filmleri tekrar izleyesim var bu aralar. Piyanist i izleyecegim birde Fatma yi izledim sonu öyle bitmeseydi iyiydi 🙃
Elifmoms Yaduuu yeşil yolu çok izlemek istiyorum bir türlü fırsatım olmadı piyanisti izledim de Fatmayı çıkaramadım 😅