Aysimannesi elisamom2022 4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor diyorlar ama bizimki 4 ay 10 günlük kontrolüne henüz var bilmiyorum
Aleyya elisamom2022 evet bizde almamıştık cünkü hareketlenmişti ve eskisi kadar sık emmiyodu ama keyfi uykuları iyiydi bi rahatsızlıgı yoksa normal bnce
graceshelby elisamom2022 Hiç almaması iyi değil evet yavaşlıyor önceki kadar almaz ama en azından 400 gr almasi gerekir . Emziriyorsanız daha sık emzirmeyi deneyin
Seymagil elisamom2022 bizim de kilo alimimiz pek iyi değil. Mama ve ek gıda aldığı halde üç ayda 800 Gr almış doktor az dedi🤷🏼♀️ kilosu güzel ama sanırım kaç ayda kaç kg almış ona bakılıyor. Anne sütü mü mama ile mi besleniyor bebeniz
elisamom2022 graceshelby emmiyor sütüm de azaldı mama veriyorum 2 saate bir mama içiyor ve bezini de alıyorum yani doyuyor aslında
Taze_annecik elisamom2022 Emziriyorsaniz emzirme kampı yapın. Sizde beslemenize dikkat edin protein ağırlıklı beslenin ki sütünüzün kalitesi artsın ve oda bebeğe kilo aldırsın. Eğer mama veriyorsanız mamasına 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı koyun kilo aldırır.🌼
Seymagil elisamom2022 kilosu çok güzelmiş maşallah. Oğlum 4 aylıkken 5 kiloydu 🥺 anne sütünü artıran yiyeceklerden ve takviyelerden alıp bol bol emzirme şansınız varsa ne güzel olur 🙏 bol protein baklagillerden yiyin 🤩
elisamom2022 Seymagil kilo konusu her bebeğin bünyesine göre farklılık gösteriyor kızım çok küçük doğdu fakat sütüm yaradı şuan da asla emmiyor değişiklik gösteriyor asla kıyaslamayın sizinki de çok sağlıklıdır hep öyle olsun bebişler 🙏