BarlasMomm Oglum 17 aylik hep kendim mayaladim verdim. Ne zamana kadar kendim mayalamam gerekli. Siz kac yasindan sonra hazir yogurt verdiniz. 3-4 gunde bir 17 tl veriyorum süte de
Aleyya BarlasMomm sağlıklı olan sizin yaptıgınız yogurt market yoğurdu gelişimine ne kadar katkı saglayabilirki?
graceshelby BarlasMomm Ben 27 yaşındayim çok çok nadir yerim hazır yoğurdu . Küçükkende hiç bilmem evimize hazır yoğurt girdiğini . En sağlıklısı kendi yaptiginiz yogurttur siz yemeseniz bile bebeğinize Mutlaka mayalayin derim
BarlasMomm Aleyya aslinda sutu cok alip kendimizede yapmak istiyorum ama esim yemiyor. Oglum ve ben yiyorum sadece ev yogurdu. Devam o zaman saglikli olandan
BarlasMomm graceshelby evet benim annemde hep mayalardi bize ama ben bebek olduktan sonra basladim yogurt yapmaya. Esim tabak tabak yogurt yer ama hazir yiyor. Bende bebegimle ev yogurdu yiyorum suan
minnos004 BarlasMomm bende bebeğim için keçi sütü alıp mayaliyorum. Bizim için de inek sütü ile yapmaya başladım pastörize süt tabi. Ne kadar sürer bilmiyorum. Bakalım 😀
minnos004 BarlasMomm yaşadığım ülke keçi ülkesi ama müslüman olmadıkları için güvenemiyorum ne kadar temiz sağlıklarına o yüzden marketten alıyorum yüzde 3 buçuk yağlı. 15 lei ye alıyorum. Türkiye ’de 15 tl olmalı
Kalpsizim33 BarlasMomm hazır yoğurtu yiyemedik canım ben 5 kilo süt alıp puding sütlaç yada çocuklara sabah kahvaltıda ısıtıyorum 3 kilosu yoğurt oluyor kaymağını da alıp kahvaltıda kuzulara yediriyorum
BarlasMomm Sontvbukucu bende bimdeki sutten yapiyordum ama iki defa bozuk süt denk geldi sonra igrendim bir daha almadim sütaş alıyorum artık o da 17 tl litresi
Mirage91 BarlasMomm Tire yoğurt yediriyorum foça-tire yoğurt deneyin bunlar katkısız. Pınar,sütaç,eker hiç almadım
BarlasMomm Mirage91 tire yogurt hic denk gelmedi etrafimdaki marketlerde. Bakarim ama tekrar sağolun 😊
Sontvbukucu BarlasMomm a 101 birsah sutu ile de yaptım o da güzel oldu. Bence dost süte bir şans daha verin 😂