petitonunannesii QueenMommm Bebeğim 4 bucuk aylik sadece yanlara dönüyor donme o mu oluyo acaba yoksa sizin dönmeden kastınız sırt üstünden yüz üstüne dönmek mi
petitonunannesii minnakimm Benim bebeğim 4 bucuk aylik sadece yanlara dönüyor dönme oluyormu o yoksa dönmeden kasıt sırt üstünden yüzüstüne dönmek mi
QueenMommm petitonunannesii sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi söylüyorum canım yana dönüyor bazen ama yüz üstü dönemiyo
BalBademmmmmm Crn_neva 5 aylıkken dönmeye başladı. 4 buçuk aylıkken uğraşıyordu yavaş yavaş dönüyordu 5 te tam başladı
petitonunannesii QueenMommm Benimki 4 bucuk aylik daha sadece yanlara dönüyor sırt üstünden yüz üstüne donemiyo
karabiberimm Crn_neva 10 aylıkken yürüdü 11 aylıkken döndü ve emekledi bende 818182 kere dönme postu açmıştım ne zaman dönme postu görsem aklıma gelir her çocuk farklıdır canım için rahat olsun
Aloneeee Crn_neva 4 aylıkken yüz üstüne dönmeye başladı (down sendromlu olmasına rağmen 💕) ama her çocuk bir olmuyor. Kızım sağlıklı dönmeden önce oturmaya başlamıştı mesela. Dönmesi 7 ayı fln bulmuştu (şuan 5 yaşında)