Crn_neva Bebeğim 5. Ayına girdi bir kaç gün oldu henüz hala dönmedi kaç aylıkken dönemeye başladı bebişleriniz normal mi sizce
minnakimm Crn_neva kızım 6 ay 5 günlük tam 6 aylık olunca bi anda dönmeye başladı bende tedirgin oluyordum ama merak etmeyin döner
Melek1411 Crn_neva benim kızım da 4 ay 10 günlük hala dönmüyor yüz üstü durmayı da çok sevmiyor ama sık sık koyuyorum Dr bişey demesi dönmesi ile alakalı ama sık sık yüz üstü koy çok önemli dedi
Sedaaksyy Merhaba ben bugün doktora gittim bebeğim 5ay iki günlük donmedigini görünce dönmesi geç kalmış dedi
Smehtap Sedaaksyy ay hayır neden canını sıkıyosn her bebeğin gelişimi farklı.. Arkadaşımın bebeğide 6.ayinds desteksiz oturuyo ama benim kızım hala oturamiyo. Hiçte sıkıntı etmiyorum. Güzel düşünelim güzel olsun.
Sedaaksyy Smehtap valla donemiyor diye kalça ultrasonu çekti kemikleri tam olarak gelişmemiş çok canım skldi
Ebrudrgt Sedaaksyy tatlım valla benmki 4 aylık banada sanki kafasını pek tutamıyo gbi geliyo nedense yuzustu yatıramıyorm 5 dka anca duruyo hadı dıyorum kasları kuvvetlensın ordada cok kafasını oyle kaldıramıyor her bebek farklı bence ya bırı bırını tutmazkıı. Hıc sıkma canını. O doktor senın moralını bozmaktan Baska bsey yapmamıs bazı gerı zekalı doktorlar oyle insanın keyfını kacırıyor takılma ya
Crn_neva Ebrudrgt benimkisi de öyleydi canım sersemliyordu kucağımda yüz üstü yatırılmaktan hiç hoşlanmıyor çıldırıyordu zaten ama sonradan 4.5 aylıkkken falan bana çarpmamaya başladı
petitonunannesii minnakimm Benim bebeğim 4 bucuk aylik sadece yanlara dönüyor dönme oluyormu o yoksa dönmeden kasıt sırt üstünden yüzüstüne dönmek mi
Ebrudrgt Crn_neva zamanla kendini biliyor Ozman oyle mi 🙄 insallah bizimkide oyle olr. Cok heveslenıyorm hemen dik olsun donsun otursun istiyorum Allahın izniyle 😊😊
Crn_neva Melek1411 inşAllah dönerler ya evdeyim ve sürekli onu izliyorum kontrol ediyor benim de pskolejim bozuluyor sürekli gözlemlediğim için 😞
Sedaaksyy Devit damlayı da 8e çıkardı 3ten, göreceksin bir anda gelişimi nasıl olacak bir ay içinde dedi , kilosu çok çok iyi boyu da öyle zaten ne bileyim ya
Sedaaksyy Crn_neva canım bende öyle , zaten sürekli gözlemlediğimiz için evham yapıyoruz akışına bıraksak herşey gözümüze batmaz böyle
Melek1411 Crn_neva akışına bırak canım her bebeğin gelişimi farklı sen sık sık yüz üstü koy o kaslarını güçlendiriyor dönmesi ve oturması için güç oluyor
Crn_neva Ebrudrgt evet canım gün içinde yüzü dışarı dönük kucağında 10 dk falan gezdir ben onun için kanguru aldım eve gezdiriyordum sonra baktım kendisi tutmaya başladı annelik iç güdüsü işte hepimiz bir panik oluyoruz niye yapmıyor ne zaman yapcak Allah’ın izniyle hepsini yaparlar 🤲