Esmerimsi sivilce siyah nokta varsa neutrogena turuncu seri güzel sarkma çöküklük ince çizgiler varsa loreal hyaluron mor seri güzel fazla sorunlu bi cilt değilse garnier botanik cilt tipine hangisi uygunsa güzel diadermine memnun kalmadım nivea fena değil la roche güzel aralarında en pahalı olan bu ziaja tonik güzel yıllardır hepsini denedim ben şu an en ucuzu kullanıyorum ve çok memnunum evoluderm imperfection kullanıyorum puruzsuzlestirip nemlendiriyor doğal isterseniz gul suyu çok iyi bi tonik otaci ve rosense iyi bide makyaj temizleme ve nemlendirici olarak acı badem sütü çok güzel hem temizleme hem krem olarak kullanabilirsiniz göz altlarınıda toparlıyor telve maskeside puruzsuzletirip leke gideriyor içine bal kakao nemlendirici koyuyorum varsa pişik kremi ya da göğüs kremi iyi olur içinde lanolin olduğu için lekelere iyi geliyo duzgunlestiriyo sac için eğer çok yipraniksa urban macadamia serum güzel canlılık için zeytinyağı uzatmak için hint yağı tırnak içinde sicaga yakın su bebek şampuanı bebe yağı zeytin yağı karbonat limon suyu karıştırıp içinde bekletiyorum sonra tırnak etlerini alıp ittirip baz sürüyorum müko oluyo 😄