Esmerimsi Kızlar hadi bakalım bildiklerimizi paylaşma zamanı Bebek gibi bir cilt için pamuk gibi vücut için ve saçlarımızın göz alıcı olması için neler yapıyoruz hadi bakalım
Artizneararlabazarda Esmerimsi mısır unu sıcak su ile yüzümü yıkarım yumusacıl olur krem falan kullanamdım hiç
kaganege Esmerimsi Vücudum için kuru fircalama ve body semu kullanıyorum Ayni markanın scrub peelingini kullanıyorum. .saclarimada ayni body serumunu sürüyorum,sac içinde uygun. Kuru saçımı taramiyorum. Ilik suyla duş alıyorum.
AntiSosyallKelebek Esmerimsi Düzenli epilasyon ile bebek gibi bir tenim var birde bir yüz maskem var tek bir siyah noktam yok☺️
Flower123 Esmerimsi öyle düzenli bir bakım ritüelim yok ama haftada iki kez beyaz kil maskesi yapmaya çalışıyorum sivilce ve siyah noktayı geçiriyor aynı zamanda önlüyor her sabah da dalin bebek sabunuyla sabunluyorum 😁😁😁
Esmerimsi kaganege canım ben hamilelikte baya bı kilo alınca selülit oluşmaya başladı ya at kılı fırçasi aldım bakalım ne olacak korkuyorum yani gitmez diye
GebeHanim kaganege bende ıslak saç daha savunmasız ve kırılgan taranmamsli diye biliyorum Ama annem hep banyodan sonra ıslak saçımı tarardi yada bir fisfisi vardı sadece su onunla ıslatır tarardi bende buna alışmışım kuru kuru hiç tarama alışkanlığım yok 😊
kaganege Esmerimsi at kılı fırçası kesinlikle ise yarıyor. Ama asitli içecekleri ve kafein kesmek gerekli selülit için. Ve selülit giderici egzersiz yapmanızı öneririm
Bahar_annee AntiSosyallKelebek yüz maskeni paylaşır mısın canım. Benim doğumdan sonra siyah nokta kaynıyor yüzümde
AntiSosyallKelebek Esmerimsi Exuviance Purifying Clay mask ve bunun temizleme jeli nemlendirici sadece bebanthol ve mustela güneş koruyucu kullanıyorum canım
U_bass AntiSosyallKelebek bebanthol nasıl kullanıyorsun direk sürüyorsun oyle mi kalıyor başka bir işlem yapıyor musun?
AntiSosyallKelebek Esmerimsi Bazı eczaneler ve internetten canım jeli çoook üzün süre gidiyor maske de hafta da iki duş sonrası kullanıyorsun ferah ve aydınlanmış cilt ile karşı karşıyayım😂
Ekim-4 AntiSosyallKelebek @Esmerimsi o maskeyi bende kullanmıştım iyi güzelde ama 500 TL hakedecek bi maske değil o paraya 2 seans karbon peeling yaptırınca cok daha güzel oluyor bence 🤷🏼♀️
Esmerimsi Ahmetaslanannesi vakumlu siyah nokta temizleme cihazı ve siyah nokta banti kullanıyorum gidiyor öyle
AntiSosyallKelebek Ahmetaslanannesi Canım tüm cilt yüzeyinde ise önce cilt bakımı şart sadece burun ve çene de mi
Sezinnur Esmerimsi hangi marka kullanıyorsunuz? Bende almak istiyorum ama çok çeşit var karar veremedim
Ahmetaslanannesi AntiSosyallKelebek sadece burunda düzenli olarak siyah nokta banti kullanıyorum ama sonra ki gün yine çıkmış oluyor cilt bakımı na gitsem tekrarlsr mi acaba kalıcı çözüm olacağını bilsem giderdim
Flower123 Esmerimsi O da yumuşatıyor lekelere iyi geliyor bebek sabunu olduğundan zarar vermiceni düşünerek denemiştim cildim çok hassas ve çok beyaz bu yüzden herşeyi kullanamıyorum