Tugces Gizemminkeremi hiç korkma bana doktorun yanındaki sekreteri bacağını sıkma sakın çok az acı olacak ama saniye sürecek hemen bitecek dedi dediği gibi de oldu kasarsanız daha zor olur bence inanın saniye sürüyor acısı toplam 5 dk sürdü zaten
Gizemminkeremi Tugces cumartesi taktırdım baya zor oldu benim için ağrı kesici içtim eve gelince. Kanamanı arttırabilir dedi doktor ama bende öyle bisey olmadı seninki nasildi kanamada sıkıntı oldu mu
Yengecanne_ Tugces bana öyle bir ilaç vermedi.Benim 2020 ve 2021 doğumlu bebeklerim o yüzden benden daha çok korkan var mıdır bilmiyorum 😊ben ocakta taktırdım martta gittim kontrole bir daha gitmem gerekir mi acaba…
Tugces Yengecanne_ benim çocuklarda 2020 ve 2021 doğumlu😁 ben sordum kontrole sene de 1 defa git yeter yerinde mi kontrol etsinler dedi sadece günün geçerse test yaptır yüzde 1lik ihtimal gene var hamile kalmak için demişti
Krdlnmasal Güzelyalı hastanesinde geçen sene Mart ayında 500e taktırmıştım şuan dahada artmıştır fiyatlar
Hmyr_01 Tugces Elleriniz dert görmesin çok açıklayıcı yazmışsınız.brnşmde bugün randevum vardı marsa da 11.30 yetişemdim.Okuduktan sonra iyiki de gitmedim diyorum.Rezalettt😒
Tugces Hmyr_01 bende öyle düşünüyorum tam bi rezaletti allah korudu beni de orda öyle olay çıktı karşıma
Gizemminkeremi Tugces benimde iki gün önce çok az bi lekelemem oldu. Bugünde spirali unutup sabah şifonyeri ittim biraz zorlandım. Hafif karnım agriyo kaymış mıdır diye korkmaya başladım
Nursena0606 Tugces ben de marsada taktırdım 4 ay önce. Hiç de dediğiniz gibi bir ortam yoktu. Ben tek girdim odaya ve ebe hanım 5 dk da taktı. Doktor ultrasonda baktı ve bitti.
Tugces Nursena0606 yalan söyleyecek halim yok keyfi gidip bin TL vermedim özele de öyle bir ortamı gördüm ve gitmek istemedim
Nursena0606 Tugces yalan söylüyorsun demedim ki 😂. Size öyle denk gelmiş bana tertemiz, gürültüsüz bir ortam denk geldi. Çünkü ben sabah 8 buçukta gittim.