berkusbalii İyi akşamlar herkese. Yıllardır bı iPhone hayalim var bı turlu kısmet olmadı ama inşallah bu sefer aliyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. iPhone’ların kamerasının da maşallahı var sırf kamerası için istiyorum. Başka özelliğe gerek yok benim için. Telefoncu bı arkadas var ondan alicaz . Elinde 11 ve 12 varmış. Kamera farkı var mı aralarında hiç bir bilgim yok benim. Kameraları aynıysa boşa fark vermiyim 11 i alıyım diyorum. Nedir ne değildir bilenler yardımcı olursa sevinirim..
winnie-the-pooh berkusbalii tabiki fark vardır ama abartılacak kadar değil bence bende 11 kullanıyorum memnunum çok büyük farklar vermeye gerek yok bence :)
Deletedmom_22 berkusbalii belki 12 daha iyi çekiyordur 11e göre canım. Bakarsın ikisini karşılaştır gidince hangisi güzel çekiyormuş bak. Benim eşim 11 kullanıyor kamerasını hiç sevmedim ben 11in
Aselkusum16 berkusbalii 8 plus kullanıyordum güzeldi şimdi 13 aldım efsaneeeee bende fotoğraf çekmeye bayılıyorum çünkü .. 13 almasaydım 12 alacaktım onunda camerası güzel
minnakimm Telefoncu arkadaşınız var sadece bayanların olduğu bi platformda telefon özelliği soruyorsunuz eşiniz yok mu daha net bilgi toplayabilir anlamdım amacını bu postun saçma sapan işler ya
TheFlora minnakimm Hayatının mutsuzluğunu insanlara yansıtmasan mı bacım 😂 Sadece erkekler anlamıyor ya hani telefonlardan e burda da öneri özelliği olduğu için kadının burda bu tarz post açması kadar daha doğal birşey yok. Yine diyorum gidin mutsuzluğunuzu başka bi tarafta yaşayın komik oluyorsunuz acıyorum sonra size
Deletedmom_22 minnakimm iyi de bunu da linçlemezsiniz be Belki Telefoncu arkadaşı 12 al diyecek sırf para koparmak için ? Hanımefendi de sormuş boşuna para vermeyeyim aynıysa diye ,sorması gayet normal. Niye bu kadar şeysiniz ya, herşeyde birşey arıyorsunuz
Denizz12 Kesinlikle fark var herzaman bir üst model telefonun kamera özelliği daha iyidir ben 13 kullanıyorum 12 ile aralarında bile fark var
berkusbalii Deletedmom_22 evet deneyip görmem daha iyi olucak sanırım. 11 i beğenmedim dedin de bı hevesim kırıldı sanki benim de
Seymanur9 Aselkusum16 13 peo max aldım ama asla fotoğraf çekme işini beceremiyorum bunda çektiğim fotoğraflar bile bulanık gibi kötü çıkıyor ışığı mı ayarlayamıyorum bilmiyoeum ya boyum saçmasapan çıkıyor ya başka bişey . Bir arkadaşım var o kadar güzel fotoğraf çekiyor ki telefon eski düşük bile olsa nasıl güzel çıkarıyor anlatamam. Fotoğraf çekmek de beceri istiyor sanırım biraz
Latiko minnakimm ne yazsın isterdiniz acaba ya bilgi alışverişi yapılıyor her konuda burda bi tek erkeklermi anlıyor telefondan 🤦🏻♀️
minikkoalammmm berkusbalii 11 kullanıyorum Bn kardeşim 12 kullanıyor pek bi fark yok bana göre aralarında Bn gayet memnunum telefonumdan kamerası çok güzel
berkusbalii minikkoalammmm çok az bı fark varsa boşuna fark vermiyim diyorum ben de o zaman teşekkür ederim bilgilendirme için
EtiPetito minnakimm Kadınlar teknolojiden anlamıyor falan mı sanıyorsunuz herkes siz mi. Gün geçmiyor ki sinirlendirecek yorumlar olmasın şurada
EtiPetito berkusbalii bende 11 arkadaşımda 12 var memnunum ama onun kamerası biraz daha canlı güzel çekiyor bütçeniz yetiyorsa almışken 12 alın
MinelAskEla 11 ile 12 arasında çok fark ve özellik yoktur canım sırf foto içinse 11 al derim çon güzel bi tlfn . Bizim aldığımız zaman 11-12 arasında 5bin fark vardı şimdi nasıl bilmem ama ben de 12 diyerek gittim kendi trrcihim ile 11 aldım .